torsdag 29 september.

Hejsan. Ligger i sängen har precis duschat. Har haft träning idag faktiskt skönt när vi var ute och sprang idag. Efter träningen blev det Gofika mums. Vi fick de för att vi vann vår serieprämier i går hihih duktiga brudar. 
Har super ont i magen så tänkte sova nu. Ledig i morgon jippie!!!

tisdag 27 september

Hejsan. Förlåt att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden. Men det är så att jag inte mår så jätte bra. Jag har fortfarande magkatarr plus att jag tydligen har jätte mycket vättske brist. Så så fort jag rör mig så får jag sjukt ont i huvudet. Det liksom dunkar sjukt mycket.  Så nu blir det tvång till att dricka. men men hoppas det blir bra snart.
Idag så har jag varit i skolan. Hade prov idag usch gick inte alls bra. men så är livet ibland. Sen gick jag hem tränade lite körkorts teori. Gick helt ok idag. Sen åkte jag , mamma & lillebror till gränby centrum och shoppade lite. Nu sitter jag hemma och tittar på idol samtidigt som jag precis målat naglarna.
I morgon är det match och jag ska övningsköra dit kul kul!
vi hörs
pusss

onsdag

Hejsan. Skolan idag så hade prov och gick de bra? nej gu nej usch väntar bara på att få tillbaka pappret med ett stort ig på kul... aja jag suger på prov för kan fan inte plugga så jag får in de och ska jag erkänna så pluggade jag inte alls till det här provet. Men nu är jag hemma och tänkte va duktig idag och göra kanske något skolarbete? gjorde nyss klart ett arbete som ska lämnas in på fredag nu har man de liksom klart så slipper man tänka på det. Tänkte kanske titta på lite frågor som vi har prov på nästa vecka på typ tisdagen eftersom jag aldrig är duktig och bryr mig men tänkte göra det idag och i helgen har jag utbildnings så går de inte och plugga på helgen? nej aldrig. på måndag jobbar jag och träning så de funkar inte. Gjorde körkorts prov på datan nyss och de gick bra så e lite glad hihi.
Ikväll tänkte jag faktiskt titta på film har så jävla ont i ryggen så kan varken sitta eller gå/stå så blir nog bäst att lägga sig och kolla på tv/film. Sitter även och funderar på om man ska åka på studentkryssningen eller inte? hmm hur ska man göra? skulle fan va kul.. men har man pengar? är det dyrt? jadu hur fan ska man göra får ta och kolla med några brudar.
nej nu sitter jag bara och babblar så lika bra att jag slutar skriver just nu vi hörs snart igen skriver väl en gång till innan natten.
Ha de bra bye bye!
puss & kram

stress måndag..

Hejsan. Vaknade vid 08.00 och börjar skolan 08.30 bra av mig? jävligt klantigt för det blev verkligen att stressa till skolan. Sen så när man väl va i skolan va det fett tråkigt dom två första lektionerna. Sen så när vi hade svenska kollade vi på hur många lingon finns det i världen och den är ju en så mysig film!!
Sen efter skolan blev det hem och packa cykla till jobbet jobba 16.00 - 19.00 sen träning i björklinge samling 19.40 så det blev stressa in i bilen och åka på träning. Vi hade väldigt mkt springa på träningen. Men tycker faktiskt om att springa. hihih.
Nu ligger jag i sängen kolllade nyss på idol. Tänkte kanske lägga mig nu? ja det är nig en bra idé. I morgon är jag ledig så himla skönt! :)
ha de så bra puss! :D

söndag

hejsan. tänkte börja med att skriva om igår.
Igår så hade vi lag träff. först åt vi tacos sen så bowla vi. Mitt lag kom sist? hahah men vi va ändå "bäst" haha :). För mig gick de väl si sådär liksom men jag är glad ändå man kan ju inte var bra på alltid liksom.  Sen så drog jag Beccis lydia och Sofie hem till sofie och satt där spelade våghals drack lite och dunka musik mysigt. Sen så drog vi ner på stan där jag träffade på fredde och micke och deras kompisar, sen så gick vi till etage. Där träffade sofie sina kompisar. Sen så medans vi stod där träffade jag Alexander.
Idag så tog jag det lugnt. Vaknade runt tolv. Låg kvar i sängen och chillade.  Sen så gick jag upp åt och drack kaffe sen drog jag och mamma till ikea där jag köpte ljus hållare och tv bänk. Blev faktiskt fint. Nu har jag de mysig massa ljus tända, musik på låg volym och mörk. Så tänkte väl sätta på en film nu typ? ja ja vi hörs i morgon allihopa.
puss och kram<3
typ jätte dåliga bilder men skitsamma haha :)

nu kommer en riktigt dålig historia... x)


Lilla Pelle kom in i köket till sin pappa och sa: 
- Vad kallas de när en person ligger över den andra? 
Pappa blev lite generad och sa: 
- Att älska 
- Nej, jag tror inte att det är det 
Då blev pappa ännu mer generad och sa: 
- Att gänga 
- Nej, inte det heller 
Pappa blev helt röd i ansiktet och sa: 
- Knulla för fan! 
Då sa Pelle: 
- Ja nu kom jag på det. Våningssäng!

trött, magkatarr..

trött magkatarr och nyfiken. Ja här sitter man helt jävla nyfiken lillebrorsan kommer in halv tio och frågar vrf är det polisr vadhar hänt? mamma och jag bah va? ja de står de här ute. När vi kollar ut står det en pikebuss och två vanliga polisbilar utanför grannen. Bah wtf har hänt tänker man ju.. och så får man inte veta något då blir men ju bara nyfiken. Önksar dom kunde komma och berätta vad som pågår men icke sa nicke hahah..
Annars har det inte hänt så mkt idag. Skulle haft DM match mot Midas i Hallstavik men dom lämnade W.O så vi går vidare utan att spela match så nice att vara vidare men hade varit roligt att spela match. Men det är väl bra för min kropp att vi inte spelar eftersom jag fått magkatarr tredje gången detta halvår så sjukt jobbigt gör så himlans ont. 
Skolan idag va väl den värsta dan? gick så långsat kändes som att den aldrig skulle ta slut men fan va skönt när vi slutade iaf. Mådde så dåligt så drog direkt hem och vila.
Har varit hemma den här kvällen måste vila min kropp behöver de och jag själv vill bli av med magkatarren eller bli avmed besvären liksom.
I morgon blir det käka och bowla med laget super kul & mysigt! hihih :)
men skriver i morgon också ha de så bra allihopa!
puss & kram!
bild från nyår ..

Jay Smith <3

life is a mystery, everyone must stand alone
I hear you call my name
And it feels like home

When you call my name it’s like a little prayer
I’m down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I’ll take you there

I hear your voice, it’s like an angel sighing
I have no choice, I hear your voice
Feels like flying
I close my eyes, Oh God I think I’m falling
Out of the sky, I close my eyes
Heaven help me

Like a child you whisper softly to me
You’re in control just like a child
Now I’m dancing
It’s like a dream, no end and no beginning
You’re here with me, it’s like a dream
Let the choir sing

Just like a prayer, your voice can take me there
Just like a muse to me, you are a mystery
Just like a dream, you are not what you seem
Just like a prayer, no choice your voice can take me there

Just like a prayer, I’ll take you there
It’s like a dream to me


torsdag

hejsan. ligger i sängen just nu känner att jag håller på att bli sjuk. I morgon blir det DM match i hallstavik kommer bli super kul och vi måste verkligen tagga. Håller på att plugga lite körkort. ska väl snart äta middag. sen tänkte jag ligga och titta på en film och ta ett bad senare ikväll.
puss och kram

tisdag.

Hejsan. Idag är det tisdag och jag känner att jag börjar bli sjuk. Inte kul alls. För det är ju jobbigt att va sjuk. aja kollade nyss på idol tycker de e lite skojigt faktiskt. Nu tänkte jag ta och dricka te. Idag har jag inte gjort så mkt. När jag kom hem från skolan somna jag i två timmar. Och sen har jag fixat lite saker på mitt rum. Jag menar nu vill jag ha det fint i mitt rum aså!
nej nu ska jag dricka mitt te och sen typ kanske kolla film eller något? aja vi hörs i morgon!
puss och kram

haha mupp bild!


kulturnatten, stockholm

Hejsan. gårdagen och natten va super bra. Dagen började med att bästavän alva kom till mig vi cykla till station tog tåget till stockholm och hade en super mysig dag. Solen sken, folk på gatorna  mkt shopping och god lunch kunde inte bli bättre. Sen när vi kom hem vid halv sju så skulle alva övnings köra så jag cyklade till min faster där dom hade "kalas" för min fasters man. Vi va där till elva alva kom dit vi drack och satt o snacka super nice. Sen drog jag alva min faster, hennes man och hans kompisar till krogen satt på en servering och drack snacka och hade det nice. Träffade också Liza, amanda hennes kille och victoria ett tag.
tack för en super lördag! <3
puss och kram

Skolan suger

Sitter i skolan... Har sedan haft en lektion och sitter nu på andra lektionen. De här är en evighets dag kan jag ju säga.. Känns som att dagen aldrig kommer ta slut. Och så har vi ingalill som sista lektionen fyfan. Hon är så himla jobbig. Just nu har vi människor i behov av stöd. Är skit trött typ sjuk? Ja och så kollar vi på film. En riktig tråkig sådan och den blir väl ännu tråkigare eftersom man är trött sjuk och hängig usch. Längtar tills helgen börjar ska nog bara ta det lugnt idag åka till ninas magasin. Sen ska jag bara ta hand om mig själv så jag blir frisk till i morgon för då ska jag vara med bästa vän alva. Vi har inte varit med varandra på sjukt länge! Illa tycker jag men men. Ska skriva på lektionen nu skriver mer här efter. Puss och kram

aldrig samma som förut

Står i din port står bara still. För ett år sen va du min en tredjedel av den jag var går hem för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film. Nu lever jag genom att titta på filmen om och om igen. Jag minns varenda scen ifrån vår film. Men jag blir aldrig samma som förut.




R.I.P

Tänkte bara visa att jag bryr mig. Och tänker på hans familj, släkt och vänner. Jag förstår hur dom känner jag vet hur det känns att förlora någon det är inte lätt. men tänkte inte skriva överdrivet mkt eftersom jag vet hur det känns som en nära till personen som gått bort hur man känner att ingen fattar.
Vila i frid nu Stefan Liv.

onsdag... halv sjuk

Hejsan. sitter i skolan.. vi har religion så skit tråkigt, jag och linnea ska skriva om buddha så himlans tråkigt. Vet inte ens vad jag gör i skolan haha och när mamma fråga i telefon vad jag gör i skolan när jag känner mig sjuk kunde jag inte svara på haha, fatta skönt om jag hade kunnat legat kvar i sängen och sovit istället. Jo jag kanske ska träna ikväll och då måste man ju försöka må bra på dagen liksom... ska ner till stan och köpa en till tränings tröja en fin som är nice att använda.
nej nu blir det lunch typ vi hörs!
puss

tisdag

Hejsan. Denna tisdag började med pyskosocialt arbete fett tråkigt plus  att jag inte ens har börjat med uppgiften som jag ska va klar med. Sen så gick dagen väldigt fort. när vi slutade cyklade jag förbi fyris och hämtade en sak av lovisa min kompis linneas lillasyster. Sen raka vägen hem kollade på ensam mamma söker som började igår när jag hade träning. Sen kom alva när hon slutat jobba det va så sjukt länge sen jag va med henne. älskade ungen!
pappa kom hem och bah vad har hänt vid skogen? ja och alva såg ut som två frågetecken. Va? vad pratar du om? pappa bah ja det står två ambulanser vid frisbee banan. Gå ut och låtsas som att ni ska ta en prommenad och bara råka gå förbi. Jag och alva som är så nyfikna tog på oss skorna och gick direkt. Ena ambulansen åkte bort och efter nån minut kommer en stor polis buss och en vanlig polisbil. jag och alva tänkte wtf har hänt... vi smög in i skogen där vi såg fyra poliser och två ambulans vårdare stå och snacka med tre unga män i skogen som är ute och spelar frisbee. Efter ett tag åkte den andra amulansen oxå. Polisen va kvar. Jag sa till alva att det måste ha hänt något. För annars skulle inte bara polisen vara kvar... vi blev verkligen nyfikna. Sen så fortsatte männen att spela sista banan polisen fortsatte vara kvar i skogen. Alva och jag sprang till en bänk och satte oss för att planera att när männen spelat så långt att dom va vid slutet av banen skulle vi gå förbi leka att vi inte sätt allt förän då och säga ojj, ursökta vet ni vad som hänt? en av männen svarade
Ja vi hittade en död man i skogen!
jag och alva blev helt jävla chockade inte hade vi planerat att få detta svar
ojj vilken ålder? det va inte ett barn? fick jag ur mig
nej runt 50 år va personen. okej.
alltås vi var så himla chockade kunde inte säga mer utan gick hemmåt.
Nu är det bara att ha utkik och se om det står i tidningen om man får veta orsaken.
Sen när jag kom hem åt jag middag super gott faktiskt även fast det var pappa som lagade maten.haha
efter det övningskörde jag med min faster vi åkte till gränby centrum och hem från gränby för vi va där och shopade lite. Det gick super bra att köra. Har även pluggat lite teori idag gick också faktiskt bra.
nej nu ska jag sova känner jag. är så himla trött. Vi hörs i morgon godnatt!
puss och kram! <3

träning

Hejsan. Skolan idag sög bara massa tråkiga lektioner. Det enda som va bra var att nea sötnos va i skolan som gör min dag. Sen hade jag träning idag. Aså shit älskar att träna så sjukt skönt. sov morgon i morgon helt underbart skönt. Ska lägga mig och kolla på tv nu vi hörs
puss

miss you



jag har tänkt på dig hela dagen. Jag saknar dig jätte mkt jennifer. Har drömt om att du kommit tillbaka flera nätter i rad och blivit lika ledsen av att inse att de va en dröm. Men för mig e alltid en stor mardröm allt som hände och det man såg och tankar om att inte få va med dig mer. älskar dig lika mkt nu som när du va här. Du är världens bästa och finaste ängel! <3

det finns alltid hopp,



Det finns alltid hopp, hopp om att bli bra igen. Hopp om att få sitt vanliga liv tillbaka <3

RSS 2.0