jennifer lindström.

Hej min fina ängel. Hur är dey med dig? Med mig är det helt okej, lite virus annars bra. Ska inte klaga. Hoppas du har det bra där uppe i det blå. Är det fint där upp? 😊 världens finaste vän är ju där uppe, finare än de kan inte himlen få. Snart är det 6 år sen du tog ditt beslut och gav dig iväg. Det sägs att tiden läker alla sår. Men det tror jah inte på. För 6 år o smärtan känns fortfarande lika jobbig, sorgen ligger fortfarande nära och tomheten efter dig blir bara större. 🌸

Världens finaste vän, jennifer. Min stjärnsyster. Jag saknar dig så otroligt mycket hoppas du förstår det. Jag älskar dig jag saknar dig. ❤sigrid.

Här var man liten och oskyldig. Det som kunde va de värsta är en liten skit grej. Att man slagit någon med en spade, kastat sand på någon eller inte fått som man ville. 
Leva denna tid för en dag skulle de va roligt. 


Puss & kram 🌸

sol, bad o drinkar 🍹

Just nu skulle jag vilja åka på semester. Sola bada, dricka drinkar bara njuta av livet och sluta tänka på all stress här hemma just nu.
Ligga på stranden läsa en bok, äta på restautang och dricka gott. 
Saknar grekland med vännerna, en super bra resa som jag aldrig kommer glömma 😃👌🍹💖🍺


Puss &kram  🌸 

sjuk sjuk sjuk..

Hej allihopa. Jag har varit ruskigt dålig på att blogga. Men det är för att min datorsladd varit borta och min telefon har varit knäpp så har inte kunnat skriva blogginlägg från den. 
Men nu har jag ordnat så nu fungerar det igen. 

Tänkte börja med ett lite tråk inlägg med lite negativitet så jag får ur mig det.
Men tänk er, 23 årig tjej, vilsen i livet på alla sätt, funderar fram och tillbaka jobbar jag på rätt jobb? Är det något för mig? Förskola.. har jag valt rätt livsstil? Det livet jag valt att leva är det rätt? Hur ska jah veta? Mitt i allting så blir jag sjuk med något skit virus som spökat 2 veckor så är sjukskriven just nu. 
Vilsen tjej. Men tiden får väl helt enkelt visa om jag har valt rätt eller hur allting blir. 
Puss & kram 🌸

RSS 2.0