Min älskade ängel!

Hej min älskade ängel uppe i himlen! Hoppas du har det bra. Själv har jag det okej. Ville mest berätta att du fått en lillebror. Han föddes i förre går men tror kanske att Jessica redan försökt berätta det för dig. Han opererades igår men mår nu bra!
Ska berätta för honom sen hur underbar syster han har uppe i himlen. Jag ska berätta vilken bästavän du verkligen var. Gumman jag saknar dig. Men det vet du redan! <3
ses i nangiala.
Älskar dig
 
 

Regn och rusk!

Hejsan! åhh jag blir tokig. Äntligen fredag och det betyder ledig. Roligt att det spöregnar på min lediga fredag då jag hade planer för att gå på stan och shoppa lite. Men nej inte går jag på stan när det spöregnar. Har bara latat mig. Suttit framför tvn och sen så har jag suttit framför datorn. Funderar på att gå på innebany ikväll men vette tusan om jag vill ens visa mig ute i de här vädret. Imorrn har jag innebandy och är ju fortfarande väldigt förkyld och har en hosta som bara blir tyngre och går mer neråt så kanske blir att bara ha en hemma kväll ikväll. Tagga inför match i morrn. Hoppas på att få spela.
 

Tillbaka!

Hejhopp! Tänkte bara berätta att jag nu är tillbaka till den här bloggen då jag har varit och testat på att blogga hos nattstad.se men jag inte tyckte att den bloggsidan inte va någon höjdare.

RSS 2.0