slapp söndag!

Halloj! Skön slapp söndag idag och det är man värd att ha ibland tycker jag. Vaknade vid 10 gick upp och åt frukost, sen åkte jag, mamma och Amanda och kollade på min brors innebandy match. Blev helt galen där domaren var helt katastrof dåliga, hatar när domaren är det. Sabbar hela matchen. Robin och dom förlorade i sudden men fick med sig 1 poäng iaf. Sen åkte vi hem och drack kaffe. och kollade på pappas innebandy match på tvn.
Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket tog ett bad åhh gu så skönt det var. Men nej nu ska jag kolla på tv. skriver nog mer i morgon. Om jag inte kommer på något mer vettigt att skriva om nu ikväll.
Ha de bra så länge!
kramisar!
 

THAILAND

Shit pommes alltså! Men om 3 veckor är det Thailand som gäller för mig. Snacka om att det ska bli skönt att komma ifrån snön och kylan, är så sjukt less på det. Sen fyller jag ju 20 under tiden vi är där, så nice det med. Kommer hem lite äldre ahha! :)
 
 

Turkiet!

Äntligen, BOKAD RESA TILL TURKIET med bästa tjejerna. Längtar super mycket. Men det är inte allt för långt kvar hähäh, bara 6 månader haha... men jag LÄNGTAR!
Mina fina, Mathilda söderlund, Jessica Söderberg och Elin Spännare

Vinmys!

Hello! igår hade jag en väldigt trevlig och mysig kväll med fina tjejerna hos victoria. Vi drack vin, spelade spel och åt middag. Super mysigt. Det blev massa skratt. Tack tjejer för gårdagen! <3
 
 

PINSAMT!

Hej hopp! Detta är jätte pinsamt, usch så jag skäms att jag inte har skrivit på så länge, senast jag skrev var runt nyår. Och hur länge sen var inte det liksom?! men det har hänt så mycket. Jag har haft fullt upp. Och inte prioriterat bloggen. Men det ska bli ändring på de nu.
 
Ja vad ska man säga. Vad har hänt sen sist liksom, hmm...
Jag är fortfarande samma människa som jag var då. Bara att jag har fått komma tillbaka till innebandyplanen på riktigt, super kul. Kan spela match och träna hårt nu och det är underbart. Sen har jag bokat resa till Turkiet med mina fina bebisar. Dom är så härliga. Jadu vad ska jag säga mer.. kan inte riktigt tänka tillbaka och komma på något mer som jag förändrat eftersom jag just nu bara ser frammåt och tänker på det nästkommande i livet. min Thailand resa! Som jag ska åka på om 3 veckor helt sjukt ju, när vi boka så var det typ mer än ett halvår kvar och nu är det bara några få veckor kvar jippie!
 
Bjussar på en ful bild! haha

RSS 2.0