Helgerna går för fort..

Hej hopp! usch vad jag tycker att helgerna går för fort nu för tiden. Vet inte riktigt om det är så att man planerar in alldeles för mycket eller om det är så att man borde gå upp tidigare... men jag tycker faktiskt inte att man ska behöva gå upp tidigare än vad man gör på veckodagarna.
Igår var jag iaf på match.. men satt på bänken eftersom jag är skadad.. men jag önskar jag blir bra snart! ska iaf få test träna i morrn. Men så värdelöst om det är så att benet inte kan bli mycket bättre än såhär. Vill inte att det ska ha gått och blivit kroniskt. Men tänker fortsätta med innebandyn även fast jag isf får ha det såhär..
Idag så var jag först och titta på innebandy. Sen handlade lite grann även ett par skor som jag kan ha på jobbet nu när det börjar bli kallt och är väldigt blött hela tiden.
Sen åkte jag och mamma hem till Jessica (jennifers mamma) och hälsade på då hon fått en liten son som är två månader snart. åhh han var så sjukt fin. En riktig kämpe som haft det super jobbigt sen han föddes.
Jennifer du har världens kämpe som lillebror. Det är jag helt säker på att han fått från dig. Du var världens bästavän, världens bästa kämpe världen finaste ängel. Älskar dig idag förr och föralltid! <3
 

Lördag!

Hej hopp! idag har jag haft borta match mot borlänge. Vi vann men vinsten satt verkligen långt inne men tillslut så vann vi iaf! Sen när jag kom hem somnade jag ett tag var så sjukt tröttl. Jag tror jag börjar bli sjuk och sen så åkte vi till borlänge väldigt tidigt eller ja för mig är det tidigt eftersom jag vanligt i veckorna börjar sent så går inte upp tidigt så ofta hehe kanske lite bortskämd men men! Sen så har jag kollat lite på film. och har tänkt på lite vad jag ska göra i morgon och det blir nog graven, sen pontus match ( min lillebrors match) sen så åker jag och hämtar upp Elin o Jessica så åker vi och kollar på mitt lags divition tre match. Vi möter storvreta kan bli tufft. Men som sagt spelar inte divition lite tråkigt faktiskt men ändå kul att man får spela divition två.
Sen så har jag nu bestämt hur jag ska tatuera mig så ska väl prata med tezz att vi måste kolla upp tid snart. Vill verkligen göra den nu!! <3
 
 

Körkort!!

Hello! Äntligen har jag tagit körkort och det käns så sjukt bra! äntligen. Så det blev att jag körde till innebandy träningen igår och matilda o elin åkte dit med mig! kändes konstigt men ändå väldigt bra!
aja nu ska jag kolla på film. Herrå!

Halva inne!

Tack gode gud äntligen halva inne! Shit är så glad iaf. Idag har jag isf jobbat och slitit. Men dock blir det ingen zumba för mig idag för jag har jätte problem med mina ben buhu! aja nu ska jag kolla på film hare bra hejj!

Fina vän!

Det var länge sen vi sågs. Jag saknar dig kompis! <3
 

Damp!

Hej just nu har jag typ damp för hade skrivit ett sjukt långt blogg inlägg nyss och vad hände!? jo allt och då menar jag verkligen allt försvann och jag har inte så stor lust att skriva om det.  Nu ska jag kolla tv och skita i detta. Hare bra hejj!

äntligen!

Hello! Idag är det äntligen serie premiär mot Strömsbro blir en hård och tuff start men fan kom igen nu björkling nu jäklar taggar vi!
Sen ikväll blir det att träffa min älskade vän alva och amanda! ska blir super mys för det var sjukt länge sen jag träffade dom! Så får vi se vad vi hittar på det brukar alltid bli bra när vi ska ses. Men nu måste jag dra o byta om men vi hörs! kram
 

fredags trött

Hello finisar!
Idag är jag verkligen as trött helt sjukt skulle kunna somna vilken minut som helst. Även fast jag redan har sovit två timmar när jag kom hem från jobbet haha. Det blir så när man jobbar och sliter under veckan. Men nu ska jag snart åka och handla lite saker med mami. Älskar att shoppa. Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt för i morrn har jag serie premiär mot strömsbro och dom är super bra så måste vara på topp i morrn. Så det blir en lugn kväll framför tv.
Förresten. Har tänkt väligt mycket på min älskade jennifer idag. Det har blivit mer och mer dom senaste dagarna. Jennifer jag älskar dig fortfarande och jag kommer alltid älska dig. Usch vad jag saknar dig.
puss <3

Skön tisdag

Hello! Idag så började jag klockan 08.00 kändes väldigt segt då jag brukar börja vid tio så det blev väldigt jobbigt att gå upp.. Men väl på plats på jobbet var det full fart och mycke spela spel. Sen var vi ute i en lekpark där  jag träffa min gamla idrottslärare och hans dotter Julia. Han är vädligt stolt över henne och det förstår jag hon var en riktig prinsessa!
När jag kom hem från jobbet somnade jag på soffan direkt. Var verkligen helt slut. Alltså jag börjar undra vad som händer med mig för jag är helt slut om dagarna orkar nästan ingenting så var det inte förr. Men efter middagen tog jag mig i kragen och drog på zumba med mamii det gick bra men min senskideinflamation är fortfarande jobbig och gör fruktansvärt ont. Hoppas det blir bra snart för nu börjar säsongen ju... buhu..
Aja nu ska jag kolla lite smått på tv och sen vidare till sängen upp tidigt i morgon igen... Godnatt gott folk!

Måndag!

Hejhopp! idag är det måndag och det kändes när man vaknade i morse. Var sjukt trött och orkade nästan inte gå upp ur sängen förän jag såg att klockan var sjukt mkt och jag hade super bråttom. Sen på jobbet var det väldigt lugnt och skönt. Spelade lite färg spel med två små 2 åringar för att dom ska träna lite på färgerna. Och nu när jag kom hem bakade jag muffins till min underbara lillebror. Snart är det träning super kul för i lördags fick jag mina två nya klubbor ska bli spännande och testa dom. Hoppas dom är helt okej iaf! 
Nej nu ska jag sätta på lite musik och packa! 
 

RSS 2.0