Haft lite uppehåll

Hej alla fina människor! 

Hoppas ni alla mår bra. Själv har jag haft det lite kämpigt men vill inte klaga för vet att det finns andra som har det betydligt värre än mig. Och jag får ju förhoppningsvis en lite guldklimp efter detta. 
Men vad har hänt hittills då? jag har varit hos läkaren blivit sjukskriven pga mina smärtor i rygg och bäcken. Så nu jobbar jag 50%. Men hann bara jobba så en dag för onsdagen när jag slutade hade jag läkartid. Va hos min läkare kl 13.30 och hon tog prover på mig jag va till läkaren för att jag hade så ont i magen när jag kissade och gick. Hon tog prover och ringde massa samtal. 
Jag blev skickad till förlossningen. Fattade inte riktigt varför men där låg jag hos dom i ett rum med en maskin kopplad så man såg hur bebisen mådde. Allt såg bra ut med bebisen vilket kändes väldigt skönt. Sen därifrån blev jag körd till akut kirurgi. Där fick jag komma in rätt fort till en läkare. Dom tror att det är blindtarmen som spökar hos mig. Så skickades på ultraljud där dom inte kunde se blindtarmen då bebis ligger framför och tarmarna under. 
När jag kommer tillbaka från ultraljudet så fick jag en nål i armen och dropp och då förstod jag och mamma att hm jag kommer bli kvar. Och japp så var det. jag blev inlagd på gyn under natten med dropp jag fastade för att jag ev behövde opereras. 
Sov helt okej den natten då jag va så fruktansvärt trött. Vaknade vid kl 06.00 då dom skulle ta några prover igen. Sen somna jag om och kollade lite film på telefon. 
Vid klockan 15 kom min älskade mamma som va ett så stort stöd för mig under dessa dagar. Jag hade fortfarande ont och överläkaren kom och förklarade väldigt bra för mig hur han tänkte att om jag inte hade varit gravid hade han opererat mig direkt men nu ville han avvakta för ifall den går tillbaka av sig själv. För det finns en liten risk att förlossningen skulle sättas igång när jag opererades. 
Fick hämtning av pappa.  Sen kom jocke o hämtade mig hemma hos dom. Åkte hem och mös i soffan och åt mat och somnade tidigt då jag va så trött. Sen blev jag hemma torsdag fredag lördag söndag. Och har jobbat måndag tisdag denna vecka. Och idag onsdag känns det som att smärtan är helt borta vilket känns skönt. Nu är det bara vanliga graviditetssmäryan kvar j rygg och bäcken. 
Nu är jag i vecka 25 (24+3) magen växer. 

Jag vill bara skriva att min mamma är fantastisk jag älskar henne. Vilken kvinna som orkar så mkt och kämpar så mkt för sina barn. jag älskar henne. hon är min förebild. 

Kram på er. 


RSS 2.0