Men förlåt!

Men okej förlåååt. Jag ber om ursäkt igen. Varför är jag så trög. Alltså jag och skriva blogg inlägg verkar inte funka bra ihop haha. Det får de bli ändring på. Kan väl iaf försöka skriva varannan dag. Men jag är ju som jag är de är väl både bra och dåligt haha. Men iaf så va jag ut på krogen igår med alva min saknade vän som flyttat till borås men kommit hem över julen och hälsat på. Vi drog ut med fem till. Haha kommer inte ihåg alla namn men vem fan gör de när drickan har börjat drickas liksom. Iallafall det va en sjutk dryg killa som höll på hela tiden, men palla skriva här om de ;) håller de lite för mig själv tror jag. Men iallafall så hade vi de super kul. Vi va först på garys sen gick vi till wiliams ett tag. Kvällen va rolig och vi umgick och tröffade massa roligt folk. Tiden bara rann iväg. Sista bussen hade gått så fick gå hem från stan också. Kom hem vi fyra och va helt slut, blöt om fötterna och ville bara lägga mig i sängen haha. Vakna flera gånger först kissnödig och sen så va jag tvungen att dricka vatten. MEn men idag gick jag ner med mamma till stan och shoppade lite. Det är ju mellandagsrea så man måste ju kika lite iaf. Blev inget som jag tänkt ville ha jeans men va inte min jeans dag direkt. Det fick bli två par skor, två par bh:ar 10 par trosor typ haha! Aja sånt man behöver! Det va ju snygga iaf! :)
nej nu ska av sluta med att säga..hare bra hejj!

Julen!

Hello! Snart är det julafton. Helt sjukt egentligen hur fort tiden går! Alltså jag kommer ihåg när man sa "om en månad är det julafton" och nu bah om en dag är det julafton. Snälla varför går allting så fort. Alltså Visst är det bra för då åker jag till thailand snart och satan så jag längtar. Men ändå vill jag inte att allt som händer nu ska hända så fort. Jag satt nyss och slog in 14 julklappar, i början va det mysigt men dom fyra sista ville jag bara spy på för satan det tog ju aldrig slut!?
Imorrn ska jag till blomaffären och köpa något fint till den vackraste ängeln, Hon ska ju också få en fin julklapp. Ska nog köpa något så jag kan göra det ännu lite extra fint på ditt hem. För du är värd det finaste. Din grav ska va den finaste på kyrkogården. Ska se till att den blir det också. Blommor ljus och en julklapp.
Förresten idag kom jag på ett nyårs löfte som det får bli iår. kanske något mer om jag kommer på nått mer. Men iaf så är mitt nyårslöfte "att bli en tjej/kvinna" låter helt sjukt jag vet! Jag menar man kan tänka bah vad menar du då att du är nu? men jag menar att jag ska byta ut min garderob, fixa ordning och ha ordning på kvaliten på min hud, aså sköta om kroppen så den är fresch och nice. Jag ska bli en ny människa. Elin Karlsson 19 år och bor i uppsala. Henne ska jag bli, just nu är jag Elin som inte vet något och kör på hängigt och stort på kläder men ska byta till fint och "visa formerna" . hähä.
MEn aså okej känner att jag är fett trött och klockan är as mycket och jag känner såhär att om jag skriver mer och är vaken så kommer jag babbla massa skit onödigt struntprat. Så hare bra hejj!

Svenska hjälte!

Min svenska hjälte är Jennifer Lindström som vakade över mina föräldrar när dom blev påkörda av en lastbil och klarade sig med bara mindre skador. Tack älskade skyddsängel min bästavän! puss och kram älskar dig <3
världens finaste ängel, världens bästa hjälte!

Vissa personer!

Hejsan. Måste bara skriva en sak. Alltså vissa personer tror verkligen att dom är något. Aså jag menar bara för att han/hon är lite äldre betyder det inte att han/hon kan allt, vet allt och är så jävla bäst. Jag är så fruktansvärt trött på en person just nu. Verkligen fullständigt less. Mår illa så fort jag ser han/hon. Du tror du kan allt och är så jävla snygg men vänta lite? du kanske ska stanna upp livet och tänka till lite så kanske du inser hur fel du har! Folk ska sluta vara så märkvärdiga för ni är så jävla töntiga!
Fy!

Vilken jävla ängla vakt.

Jag älskar er mamma och pappa. Är så jävla glad att ni klarade er. Fyfan när man såg bilen helt jävla förstörd. Fatta vad som hade kunna hänt. Jävla fitt chaufför som hållt på med mobil eller nått och varit helt jävla borta och haft noll koll på trafiken. Du ska veta att jag hatar dig. Fattar du vad du kunnat gjort med mina föräldrar..usch vilken jävla dag. Den har verkligen fått mig att inse att man ska va rädd om de man har. Att vad som helst kan hända när som helst. Jag är så jävla glad och tacksam för all änglavakt ni hade idag.
Till alla som kör där ute GLÖM MOBILEN, VAFAN NI SOM HÅLLER PÅ MED MOBILEN MEDANS NI KÖR ÄR HELT JÄVLA DUMMA I HUVUDET SÅ NI VET. ni har noll koll på trafiken när ni håller på så.
 
Jag älskar mina föräldrar och är så glad att dom klarade sig efter alla omständigheter! <3
Tack för världens bästa änglavakt!

min vän min fina ängel

Jag saknar dig, jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig
jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta du kommer alltid finnas i mitt hjärta du kommer alltid finnas i mitt hjärta
jag saknar dig jag älskar dig du kommer alltid finnas i mitt hjärta jag saknar dig jag älskar dig du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
 
Jag saknar dig. Behöver inte säga mer. För du vet. Det är de viktigaste! <3
Älskade vän.
 
 

PANG, bild bom!

Bilder från allt möjligt Helt blandat både från liten & stor. Med v'nner & säkert massa ego bilder. haha...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<3

Hej hopp! Va ut med mina fina vänner från gamla klassen. Det va super mysigt. Dock var det en riktig inpuls och vi hann inte med förkrök och så.. Sofia kom direkt från jobbet. Men nästa gång så ska vi fixa det bättre och planera så det blir en riktig utgång nästa gång. Så man hinner med förkrök och massa skojj och dricka! Men haha som vanligt när jag och sofia är med varandra så fakka vi ur. Vi ska alltid spåra när vi är med varandra men va fan gör de liksom? det va ju as kul och kan ju säga att folket som va där blev ju underhållna av oss. HAHA aja nästa gång vet man aldrig vad som kan hända när jag och sofia är i farten.
Men det var iaf kul o träffa tjejerna. Jessica som jag inte träffat på flera månader. Super kul o se henne. Fina människan. Och felli som jag var väldigt bra kompis med förr men som gleds ifrån då vi skaffa vänner på olika håll hade inte umgåtts med henne på typ två såhär så det var kul. Och sofia som jag typ va as tight med förr. Vi va med vandra jämt hon jag och sofie. Vi hade en super bra tid ihop förr men som också gled isär och jag börjarde vara mer med Linnea. Så det var en härlig och bra kväll iaf!
Det kommer in en bild med as dålig kvalle på så ni vet. Men bättre än ingen iaf!
 
 
puss på er!

Värdelös

Hejsan! Som sagt jag vet att jag är värdelös på att vara aktiv i bloggen. Men jag hinner inte med det varje dag plus att jag är så sjukt trött varje kväll så jag orkar inte sätta på datorn bara för att blogga.
Men i helgen har jag iaf varit på Alvas 20års fest. Den va mysig och rolig. Det var bra folk där och bra stämning. Jag var dock inte på humör men gjorde festen bra ändå. Nej nu ska jag fortsätta kolla på Beck. Men ska försöka bli bättre på att blogga som jag typ säger i alla inlägg men aja haha säger de nu igen men ska försöka hålla det den här gången!
 

RSS 2.0