Bio mys!

Hello! Idag så har jag varit ut till björklinge och kollat på mitt innebandy lag när dom vann över alunda med 5-0. vill säga att dom bara va liksom 9 spelare och en spelare i målet! Riktigt bra! Åh tycket det är så tråkigt att jag inte kunde spela! Men förhoppningsvis så kan jag träna den här veckan som kommer iaf.
Sen var jag och mamma till Gränby centrum en snabbis och handlade lite grann. Sen så ska jag och mami på bio med lite bio mys.
 
 

Fredag

Hejsan hoppsan karlsson! just nu sitter jag och inväntar min fina vän sofia som ska komma hit. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det väl antar jag. Vi brukar kunna hitta på nå skoj. Kanske titta på huset som vi ska bo i när vi åker till Thailand. Åh gud vad jag verkligen längtar men det är verkligen långt kvar innan vi åker. Ett helt halvår. Och kan man tänka sig att jag fyller 20 när vi är där. Woho helt otroligt 20 år. Shit nu börjar man ju känna sig gammal när man tänker på det! nej nu ska jag gå o kika om sofia kommit. Hörs! kramis!
 

Dåligt med uppdateringar sorry!

Hej hopp! Förlåt för dålig uppdateringar dom senaste dagarna men jag har haft så mycket att göra. Har inte hunnit skriva något. Men ska försöka göra en ändring på de nu!
 

Torsdag

Hej! Inatt så har jag sovit jätte dåligt super jobbigt. Började tidigt och slutat sent så är väldigt trött nu. Idag så har jag inte gjort så mycket för har ont i min fot och mitt knä och har cup i helgen så vill verkligen bli bättre i foten och knät. Jag vill verkligen spela i helgen. Men annars har det iaf varit helt okej.
Men nu ska jag ta och göra lite te kanske sätta mig framför tvn.
 

JobbJobb

Hello! Nu är det dags för lite jobb då. En jobb vecka med ännu mer jobb tider då en personal på mitt jobb e borta och jag ska jobba extra. Men men ska bli nice sen i slutet av månaden. De är sol ute idag som gör att man blir ännu mer taggad. Då blir det att vara ute på dagis idag.
Nej nu måste jag cykla så jag inte blir sen men skriver mer senare. Herrå! kramis

Söndag

Hello! Idag har jag varit i allians hela dagen. Visst det låter super tråkigt men det har varit matcher att se hela tiden. Det är uppsala cupen och min lillebror spelade så kollade på han. Sen spelade även några lag från min serie som spelade så tittade på dom också. Sen lagade jag mat för att dom andra i familjen inte skulle hinna det. Och nu ska jag ut och träffa min saknade vän Elin.
 

Lördag!

Tjenare! idag vakna jag vid nio. Alltså det är något fel. Sen jag började jobba (kom in i vuxen livet) så har jag inte kunnat sova längre än till nio på helgerna helt sjukt. Jag menar inte är man van att vakna och gå upp vid halv tio. Så vad gör man när man ätit lyx frukost och tittat på tv liksom. Aja sen så försökte jag städa på mitt rum men det gick ju som de gick. Usch har blivit så lat med sånt på senaste tiden. Fy på mig nu är det skärpning!
Sen så blev det till att åka mot Björklinge på lite träningsmatch. Det gick sådär. Vi var 10 stycken för det var några sjuka och några borta. Men vi som var där och kämpade gjorde det bra. Enköping som vi mötte hade herrarnas målvakt. Stor kille som var bra på att ta back skott. Så det var liksom inte läge för mig att göra så mycket sådana. Men vi vann iaf med 4-2 och jag gjorde ett mål iaf så det var väl lite bra.
Nu hade jag tänkt att slöa lite framför tv och försöka ge mig på att göra mitt rum lite mysigt. Funderade på att gå ut men hade inte ork för det. Har varit sjukt i två veckor och känner mig fortfarande inte helt hundra. Sen så kanske jag skulle träffat Björn. Men haha orkar inte fixa mig för att gå ut på en promenad.
Nej nu ska jag sluta skriva så mycket mer för det blir bara ointressant. Aja hare bra!
Kramis!

RSS 2.0