Börjar tvivla..

vad är egentligen kärleken, och finns det verkligen kärlek som varar livet ut? jag börjar faktiskt tvivla på kärleken. Inte för att jag är singel, tycker det är skönt att vara det. Men aså förhållande efter förhållande tar slut hela tiden. Kompis hit och kompis dit, Otrohet är ofta en stor orsak till det, varför är man otrogen? Är det för att man redan haft nå struligt i sitt förhållande? är det för att man saknar något i sitt förhållande? är det för att man kanske inte är kär längre? 
Jadu.. saker man funderar på hela tiden.
Men när kärleken tar slut, när man blir singel och ensam. Då måste man våga vända sig till sina kompisar, be om hjälp när man behöver och våga vara ledsen. 
Det är okej att gråta, det är inte förbjudet, man ska aldrig skämmas över att gråta. Det brukar alltid kännas bättre efter det, ni vet efter regn kommer solsken? 
Oavsätt vad klockan är på natten och du mår skit, ring någon, ring nån du vill, som du känner att du kan gråta framför, ring och gråt av dig, ring och prata av dig. Ring och var bara helt tyst om du bara vill känna att du har någon och faktiskt inte e själv. Du är inte ensam.
Våga vänd dig till dom som du själv skulle ta emot om dom vände sig till dig. Dom känner oftast samma sak.
Du ska aldrig vara kvar i något som bara tar enerig du ska göra något som både tar och ger energi så att du iaf går plus och minus noll. 
Så du inte ligger på minus sen, för det kan bli riktigt kämpigt att ta sig upp till noll igen, till ruta ett.
Men vad du än gör, kom ihåg att det är okej att vara ledsen! det är okej att gråta. Det är normalt.
 
Jag finns här för er som behöver, skriv annonymt det är okej. Skriv och förklara saker som är jobbigt. Jag finns alltid som ett stöd för er. Hellre att ni skriver till mig fast ni inte känner mig än att hålla allt inom er.
 

skrattar o ler.

Genom våra minnen
skrattar jag o ler.
Genom sanningen
trampar jag på.
Genom mina andetag
lever du vidare.
Genom våra minnen
finns du alltid kvar.

jag älskar dig Jennifer.änglahimlen.

Hej min fina vän. hoppas du har det bra. jag mår bra, saknar dock dig så obeskrivligt mycket.
du är den finaste ängeln jag vet. Blir

så ledsen när jag tänker på att jag aldrig mer kommer få träffa dig, aldrig mer få skapa underbara minnen med dig, nu kan jag bara leva genom våra minnen som vi hann skapa. dom är så fina o underbara. men jag sakar dig älskade du!
puss o kram, jag älskar dig väldigt mycket! ♡♡Underbar helg.

Haft en jätte bra helg. Som startades med en myskväll hos min bästavän, hon bjöd på hemmagjord pizza och tv tittande. Så mysigt. Va länge sen vi hade en sån härlig kväll. Och det behövs ibland, när man bara snackar och umgås.
Sen fortsatte helgen med soffläge hela lördagen med lite tv tittande. Kollade på programen som gått under veckan som man missat. Sedan blev det mysig middag hos mig med mina underbara tjejer Ylva, Bella och Sofia. Sen blev det utgång på det.
Va väldigt lite folk ute. Jag och sofia tittade på varandra. Och fråga varandra. Vad gör vi? sätter oss o bara hänger som är sjukt trist. Eller livar upp stämningen? Vi valde ju såklart att liva upp stämingen. Så vi drog igång och dansa så sjukt fula danser och ba levde loss. Sen va det mycket folk uppe o dansa tillslut. Så det var grymt.
Avslutade helgen med Bio tittande. Med ett trevligt sällskap :)

ingen ängel.

alltså... jag är ingen ängel som kan fixa allting här i världen. även fast jag önskade att jag kunde det. jag är bara lilla Elin Karlsson. det är så det är. thats life! så lägg ner allt snack om att jag fixar det, de klarar du Elin, nej jag gör fan inte alltid det.. jag är ingen stålman!

Det värsta som finns.

Det värsta som finns det är när mina vänner och dom runt omkring mig mår dåligt. Det gör att jag själv mår dåligt. Jag vill verkligen hjälpa alla. Men man kan inte alltid hjälpa alla. Men det viktigaste för mig för att jag ska bli nöjd är att försöka hjälpa dig. Min fina vän! <3
 

gymma.

Hej hopp.
Idag var jobbdagen så seg, tiden stod verkligen stilla. Sådana dagar e så hemska. Och dom dagarna brukar i helhet va jobbig och trög hela dagen. Och ja så var det idag. Kändes seg och trögt på gymmet idag också så var inte speciellt glad efter träningen som ja brukar. Sen åkte jag och fikade med en vän. Det var verkligen mys. Sen åkte jag och mamma o handlade. Det var segt vi var trötta. Och bara drog igenom affären glömde säkert hälften. Men ibland har man sådana dagar. 
Kryper ner i sängen och hoppas på att morgondagen blir bättre.
Kram på er!

Helgen.

Jag har haft en toppen helg. Den började med att jag i fredags åkte till tierp och var med en kompis. Jätte mysigt vi kollade film och hade det bra. Sen så i lördags sov jag först länge. Sen segade jag i soffan hela förmiddagen framför tv såå lat jag vet men så skönt. Sånt man behöver ibland. Sen blev det att åka till affären och handla. Skulle bjuda min bästavän, min bror och hans tjej på middag. Gjorde köttgryta. Det blev jätte gott måste jag säga och med ett glas vin till. Kunde inte blivit bättre. 
Sen på kvällen gick jag min bästavän och vårat tjej gäng ut och tog ett glas på Terassen. Där jag träffade på min underbara vän Malin. Har inte träffat henne på jätte länge så det var mysigt.
Sen så skulle alla dra hem, men jag och alva drog till O conners eller vad det heter. För några vänner till mig var där så vi gick dit och umgicks lite med dom. 

Sen så idag har jag varit duktig måste jag säga. Har städat hela huset både över och undervåningen tills mamma o pappa kom hem så dom slapp göra det. Dom blev jätte glada. Och nu myser jag framför tvn med tända ljus och en filt. Så mysigt!
 
 
 
Bjuder på tv bilder från helgen. Första bilden är tagen när jag kom hem från krogen 03.30 hadecyklat hem o det var jätte kallt så drog på mig en mössa haha!
andra bilden är från nu när jag ligger och kollar på tv :)
 
Godnatt på er. 
Ha en bra dag i morrn.
Kramis.

RSS 2.0