Måndag tre dagars jobb.

Nu sitter man här på jobbet igen. Måndag och jag har öppnat på jobbet, sitter just nu och väntar på att barnen ska komma. Men idag har jag inte lika ångest för att jag är uppe så tidigt och för att jag är trött. Jobbar bara idag och i morgon. Sen är jag ledig två dagar sen jobbar jag bara en dag till, på fredagen. Visst hade det varit så sjukt skönt att vara ledig på fredagen också men man kan inte vara ledig alla bra dagar. Vi är tre personal alla måste ju få vara lediga någon dag. så jag tog ledigt onsdagen istället. Det gör mig ingenting att jag jobbar fredagen. Vi har få barn så det kan bli en riktigt mysig dag.
Men nu ska jag kila iväg och fixa iordning det sista så det blir mysigt för barnen att komma såhär tidigt på morgonen. Men ha en bra dag allihopa!
kram.

så saknad..

 
älskar dig.
 

dålig.. JAG VET ;)

Hej på er.
Förlååt, så jag skäms för detta, sa ju att jag hade blivit bättre på de här med bloggen, att jag tagit upp den igen, men åh varit så mycket dom här senaste dagarna så jag har stressat och helt glömt bort att skriva. Men jag försöker bli bättre! ska verkligen tänka på de här! :)
 

saknar dig.

Hej älskade Jennifer, tänkte bara säga att jag saknar dig väldigt mycket... men det vet du väl redan. Önskar bara att allt andra hade hänt och du fanns kvar här nere på jorden.. jag brukar drömma om att du och jag umgås, tar promenader, skrattar och har det helt underbart, sen när jag vaknar upp så inser jag bara att det var en dröm och jag aldrig mer kommer få uppleva våra stunder igen. Det får mig att bli så ledsen. Du var mer värd än detta älskade du! 
Saknar dig. 
puss och kram
Älskar dig lika mycket nu som då. 
 
 
 
 

Nya krafter och nya tag.

Hej hopp.
Idag är det måndag och det betyder att de e ny vecka, med nya möjligheter och nya krafter. I natt sov jag riktigt dåligt. Jag kunde fasiken inte somna igår kväll. Hur mycket jag än försökte så var jag helt klarvaken. Så jobbigt. Men aja nu har man snart redan jobbat en timme och sitter fortfarande helt själv här på jobbet. Inga barn som kommit. Det är ju påsklov och endel barn som är lediga. Så kan bli en lugn vecka. Vore så himlans skönt om det var så. Så just nu sitter jag och lyssnar på barnmusik i min ensamhet här på jobbet haha. Rasmus på luffen spelas just nu. Man får ju tillbaka minnen till när man själv var liten och gick på förskola och lyssnade på den här musiken. så härligt.
Idag blir det nog gym efter jobbet. Iaf vad jag känner just nu. haha får se om det ändras under dagen.
Kram på er.

En helg med vila.

Hej på er.
Den här helgen har varit helt underbar. Mådde dåligt hela jobbveckan, så bestämde mig för att ta en riktigt lugn helg med bara massa mys. Helgen startades med middag och vinmys med min bästavän Alva, senare på kvällen kom även fina Amanda förbi och snacka lite skit med oss, riktigt mysig kväll. 
Sen på lördagen startade jag morgonen med ett gympass med Anna, super skön start på lördagen, sen blev det hem och kolla innebandy finalerna med underbara vännen Elin, vi åt jordgubbar och drack vitt vin framför finalen, så himlans mysigt, hon är en fin vän hon. 
På kvällen blev det mys framför en film med världens bästa mamma. Jag älskar dig mamma. Du är den bästa utan tvekan!
Sen idag så startade jag söndagen med ett gympass med Anna igen, efter det blev de en sväng till gränby med mamma. Efter det solade jag lite, åh ja jag har verkligen haft en sån härligt helg, gjorde också en storstädning på kvällen och bäddade rent så nu längtar man tills man får lägga sig i sin nybäddade säng. 
Hoppas ni alla andra också haft en lika bra helg som jag.
Ha de bra.
Kram

Thailand!

 
saknar thailand, dom underbara och mysiga stunderna <3 

Dom två absolut bästa kollegorna!

Jag är så lycklig. Jag har verkligen världens bästa kollegor. Dom är så fantastiskt bra och helt underbara. Dom betyder väldigt mycket för mig. Två stycken super kvinnor som jag ser väldigt mycket upp till. Dom har hjälpt mig att utvecklas så enromt mycket. Hade aldrig kunnat få bättre kollegor de här året. Tack för allt ni gör för mig och tack för allt fint stöd jag fått av er i allt. 
krama
 
Bjuder på en gammal bild när jag har lugg haha :)
 

Jag älskar dig tusen....

Jag älskar dig tusen gånger runt jorden och sen tillbaks om och om igen.. Tack för att du finns! <3
 
Världens bästavän.. <3
 

Du äcklar mig..

Jag vill aldrig aldrig se dig, verkligen aldrig mer se dig. Du äcklar mig så fruktansvärt mycket. Bara att höra ditt namn får mig att börja skaka, börja må illa, vill bara spy. Du är så fruktansvärt äcklig och du är inte värd ett enda dugg, Jag är ingen ond människa, har aldrig varit och kommer aldrig vara. Jag är respekt full mot många, mot dom som förtjänar det, alla människor är värda en andra chans, förutom folk som är som dig, som gör saker som du. Du är inte ens värd något alls. 
Jag hatar dig och kommer alltid att göra det. Du är värdelös, en människa som inte borde ha någon att prata med, en människa man borde sätta fast mot en vägg så folk får sparka, slå och spotta på. 
Fyf*n för dig. 
 

Jobbjobb.

Hej på er.
Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Dricker mitt älskade kaffe just nu. Vilken vän alltså. Utan kaffe skulle jag aldrig orka denna dag. Mår inte så bra. Ont i huvudet.. och jag som hade tänkt att köra ett riktigt hårt pass idag på gymmet. Vi får se hur det blir med de. Men samtidigt så mår man ju typ så mycket bättre efter gympasset. Så ja jag får överväga om jag ska göra det eller inte under dagen så får vi se vad som händer.
Trist väder är det också idag. Regn blandat med snö. Riktigt trååk väder. En dag som man bara vill vara inne och inte alls se ut..
Idag åkte min bror och hans tjej till Spanien sååå orättvist. Vill också åka.. aja detta är dom värda.
Hoppas ni får det grymt men lägg en liten tänke på oss som är här hemma i tråk vädret! <3
kram

Dom bästa, utan tvekan!

 
Jag älskar er.

Tråk väder.

Idag är det tisdag och världens tråkigaste väder, regn och blåsigt.. usch. En kväll när man kryper ner i sängen och bara kollar film till man somnar typ med en te kopp i handen. 
Man blir så himlans låg i humöret när det är sånt här väder, eller ja jag blir det iaf. Kan ju inte tro att någon blir speciellt glad och sugen på att ta en lång prommis i detta väder. 
 
Bjuder på en gammal bild så här en tisdagskväll haha :)
kramis.

Takida!

Igår på dagen var jag till nackaforum med mina fina vänner Elin och Mathilda. Det var super mysigt, vi åt lunch, shoppade, fika och bara umgicks det var riktigt trevligt. 
Sen så när vi var påväg hem så ringde min bror och fråga om jag ville gå på Takida med honom, då han fick två biljetter när han fyllde år men hans tjej blev sjuk så då gick jag på Takida med honom istället för henne, det var helt otroligt magiskt och sjukt kul, minne för livet. Takida och stiftelsen är ju såå otroligt grymma alltså! <3
Men blev dock tvungen att banga på att träffa mina fina tjejer på kvällen som vi bestämt att vi skulle ses, haft sån ångest över det, men samtidigt så är det inte varje dag men får gå på Takida med sin fina bror.
 

Baka baka liten kaka...

I fredgas bakade jag hela kvällen. Hmm jätte roligt.. nej men va tvungen hah :) hade inte tid någon annan dag och hade fördelsedagsfirande på söndagen (idag). Det blev hallongrottor, snickers, Kanelbullesockerkaka och jordgubb&vitchoklad muffins. Och allt blev jätte bra blev nöjd med det :) 
Alla åt av allt så antar att det är bra betyg om nästan allt även gick åt :) 
Men blev lite less i slutet av bakningen, fick ont i armarna av att knåda, så slutade med att jag stod på en pall och knåda för att jag va så trött haha :P kände mig som en bebis.. x) 
 

Baka baka liten kaka...

 

Dom bästa!

Jag har dom absolut bästavännerna man kan ha. Dom är så fina och underbara. Är så otroligt glad att jag lärde känna er mina fina. Ni är sååå bra. 
Elin, Mathilda och Jessica. Hur skulle jag klara mig utan er?! <3 
puss på er. Dom absolut bästa. 
 
Bilder säger mer än tusen ord, 
men kan säga en sak som finns bland alla bilder, LYCKA! :)
puss :*

Solen lyser och det är vår i luften.

Hej på er.
Idag är det onsdag och en jobbdag, usch för jobbdagar.. speciellt en sådan dag som det är idag när solen lyser!
Idag är det ju verkligen vårväder som är i luften, det enda som är tråkigt är ju att det är kallt.. men man kan ju inte få allt här i världen..
Men nu ska jag tillbaka till jobbet, kanske skriver lite efter det om jag hinner, ska träffa min älskade Alva först.
Ha de bra.
kramisar.

Tisdag och första april.

Hejsan alla fina där ute! 
Var länge sen jag skrev någonting här, jag vet om det. Men har haft så mycket andra saker att tänka på, så har blivit att jag prioriterat bort bloggen då tyvärr. Har mycket olika tankar som snurrat runt i skallen. 
Men det börjar klarna och bli bättre med allt det nu. 
Nu börjar ju våren komma hit, fint o soligt. Fåglar som kvittrar. Dock fortfarande lite kallt, men man får va glad så länge solen tittar fram, man blir så mycket piggare och gladare av det. 
Ska iaf bli bättre på att blogga från och med nu, som jag alltid säger... men jag ska verkligen försöka nu!
 
kram på er fina människor!
 

RSS 2.0