min dag, jaoo! ;))

Hejsan allihopa :) jag tänkte berätta lite om min underbara dag, den va väldigt gripande. Vi hade tema dag. Barn som växer upp i en alkoholmissbrukande familj. Det va två männ som kom från skåne och spelade en teater för oss i början av dagen. Teatern handlade om en kille som heter Peter. Han växer upp i en familj bestående av han och hans pappa. Han pappa hade precis blivit av med sitt jobb, han är ny skiljd och började dricka. Sen så gång på gång lovade han sin son när sonen upptäkte drickan att han skulle sluta, han hade ring om ett nytt jobb. han skulle dit dfagen efter klockan 10, han berättade det för Peter, peter blev glad för att pappan har ändrat sig. men pappan gick aldrig dit han började dricka igen, så peter blev sårad på sårad hela tiden..
Sen så pratade vi och ställde frågor till männen. Dom va riktigt duktiga. Dom har en bra vikel på hur vi ska hjölpa dom stackars barnen som växer upp med en förälder med missbruk av alkohol. Det är ungeför 4 personer i varje kllass i HELA sverige som växer upp med missbruk i familjen, kan ni tänker er det. Sjuuuukt mkt helt stört, vi måste fixa samhället, vad håller vi på med förffaan!
Sen så kom trappan till oss och pratade, för er som inte vet vad trappan är så kan jag berätta. Trappan är ettt ställe man kan ta kontakt med om man växer upp med något jobbigt i livet som, miss bruk av droger, alkohol, misshandel mm... trappan håller hus vi von barnska 3A. Dom tar emot barn och ungdomar fr¨n 7 - 20 ålder.
Det va en riktigt bra dag, man fick lära sig mycket plus att man inser nu hur jävla dåligt barnen som växer upp i såna här familjer mår och att man fan måste ta tag i detta!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0