Då har ännu en vecka gått..

Då har ännu en vecka gått mot sitt slut. Och en vecka närmare Thailand, så underbart. Om vi nu kommer iväg då vi ska flyga till bankok där de e lite struligt just nu, men aja de e bara o hoppas på det bästa. För har sätt fram emot den här resan i ett halvår så den måste bli av, längtar så mycket. 
En vecka kvar och jag har inte hittat en bikini än.. lite stressad jajamen.
Annars då, har det hänt något roligt i veckan, hmm nja inte så mycket över det vanliga som jobb, gym, innebandy. Men nu när jag e sjuk så blir det ingen träning så den här veckan kanske bjuder på lite mer roliga saker då tiden finns för det :)
 
I fredags var jag med bästa brudarna hos Tezz, vi hade en mysig kväll som bestod av spel "galen panna" ett riktigt roligt spel även fast man är nykter, dock tror jag att det skulle kunna bli ännu roligare med lite alkohol ;) sen så kollade vi lite resor, då vi ska dra en vecka i sommar, verkar som att det antagligen kommer bli Kreta, åh det kommer bli så mysigt. 
Sen igår var jag först på stan, åt en mysig lunch med mina två älskade mostrar och min fina mamma, sen så åkte vi och kollade på min storebrors innebandy match, som inte gick den vägen vi ville, men aja kan inte alltid bli som man vill hehe. 
på kvällen gick jag hem till fina jessica då, mitt andra tjej gäng och jag skulle på middag hos henne. Blev en jätte mysig middag med härligt prat och mycket skratt. 
Idag gick man upp 06.30 för att åka på samling 07.30 fyfan, sjukt egentligen att ha så tidig innebandymatch, dock skönt att klockan bara var 10.30 när den sluta för då hade man ju hela dagen ledig efter det. 
Jag och mamma åkte hem till mormor och hade en mysig dag med henne, händer ju inte så speciellt ofta då vi har fullt upp på helgerna. Sen nu ikväll har jag tagit det lugnt och fixat fin här hemma! :)
 
ne nu är det tiden inne för att fixa en kopp te, tända ljus och titta på film. 
Ha de så bra 
kramis. 
 
 
 
 

RSS 2.0