Skit dag idag, Jippie!

Hej hopp! idag är det ingen bra dag. Usch jobbigt när det är så, men vaknade med världens huvudvärk, men vad ska man göra, var tvungen att pina mig till jobbet då det var jag som skulle öppna, var till och med tvungen att öppna 20 minuter tidigare så 6.40 och så var jag tvungen att jobbar 2 och en halv timme längre, så jobbade över 2 timmar och 50 minuter och det gjorde att jag inte hann till vårdcentralen och få hjälp, då jag misstänker öroninflamation igen...
Usch ont i nacken, örat huvudet och halsen inte kul alls, men bara att tagga om för träning i två timmar, jippie!! eller? :/
 
Aja ska byta om och pina mig till träningen. Men vi hörs!
Ha de bra!

På jobbet.

Hej hopp. Just nu sitter jag och har rast på jobbet. Idag är det en seg dag, då jag började med att ta fel på tiden med en hel timme. Panik när jag insåg det och stressade iväg till jobbet. Men kom precis i tid så det var ju bra, men då när jag äntligen kommit in så kom huvudvärken, så tråkigt.
Men idag är det min vilodag från gymmet, idag är det bara två timmar innebandy, skönt ibland med en vilodag även fast jag lätt hade kunnat svänga förbi gymmet efter jobbet. Älskar gymmet, har verkligen fått inspiration nu som göra att de blir kul.
Men idag är det en lång jobbdag slutar inte förrän 16.30 men men så blir det ibland.
 
Men eftersom jag har vilodag från gymmet så lovar jag att hinna med ett inlägg till här innan innebandyn.
Ha de bra så länge. Kram

Nystart.

Nu ska jag ha en nystart här. Ska börja blogga igen. Har saknat det, även fast jag inte alltid kommer ha tid. Men lovar att så fort jag får en lucka så ska jag blogga. 
Har då startat ett lite nytt liv, då jag har börjat gymma 3-4 gånger i veckan plus att jag har en egen tränare där. Som även kallas PT, han är grym och jag är så nöjd att jag tog det. Ångrar mig inte en sekund. 
Sen så är ju även innebandyn igång igen. Känns roligt. Vi har en ny tränare för den här säsongen, var back förr man jag har en känsla av att jag håller på att bli omskolad till forward då jag har varit det på träningarna under dom senaste två veckorna och dom två senaste matcherna, känns konstigt, annorlunda men ändå roligt. känner mig inte så jätte grym, men många säger att jag är bra som forward, så får väl tro på de då :)
hur som helst, jag ska försöka bli bättre på att blogga nu. ska försöka hålla det den här gången. 
 
 

RSS 2.0