Hatar dig.

Ja jag vet att hatar är ett väldigt starkt ord. Men just nu bryr jag mig faktiskt inte om det. Jag hatar verkligen dig G. Hoppas du vet de. Fyfan du är inte värd något bra alls i livet. Skulle aldrig gå att förlåta dig för den du är och det du gjort. Så underbart skönt o höra att du har fått ännu ett till straff. & månader i fängelset. Så på tok för lite och försent. Men bättre med 6 månaders fängelse efter det lilla skit straffet du fick innan. Där kan du ta o sitta. Din idiot. Du är inte värd något bättre alls.
Det är på tok försent. För hon finns inte längre kvar. Men jag tror hon är så glad att du äntligen fått fängelse för det iaf.
Älskade älskade älskade Jennifer. Nu är det äntligen klart. G har fått 6 månaders fängelse. Jag vet gumman att det är för lite med 6 månader. Men det är bättre än att han nu skulle gå fri. Efter ett ruttet straff som ungdomsanstalt. Nu får han känna på hur det är. Och hoppas att han ångrar sig efter att han nekat.
Men nu ska vi se de positivt att han äntligen ska in på riktigt! Men gumman jag vet att det är på tok för lite. Blev så upprör när jag helt oförberedd hörde det på radion i bilen påväg till jobbet.
Jag hade önskat mest av allt att du fanns kvar här. Men det gör du inte och det har han idioten G bidragit till. usch.
 
älskar dig gumman. Puss och kram
ses sen.
 
http://www.unt.se/uppsala/falls-for-fem-ar-gammal-valdtakt-2681872.aspx

Nya tag med nya krafter.

Hej hopp!
Idag är det måndag. Började väldigt tidigt idag, då jag alltid startar veckan med öppning. Men men de positiva är ju att man slutar tidigare. Så idag har jag gymmat med min PT, skiit jobbigt men kändes så jäkla bra efter. Tog liksom i de lilla efter den här tunga helgen. Har varit en väldigt omtumlande helg. Blandade känslor med både lite glädje men ändå sorg. Så ser fram efter den här nya veckan med nya krafter att ta av. Dock har jag ju blivit sjuk, äter antibiotika, så får inte träna lika mycket som jag vill göra. Vill ju köra 6 träningställfällen under veckan, fyra gym och två innebandy, men verkar inte som att jag kommer få den viljan i genom denna vecka.. får se hur mycket det blir. 
Nu ska jag ta o byta om och tagga om för en två timmar innebandy träning. Jippie, är helt slut sen gymmet så får se hur detta går :) haha
 
ha de så bra kramiiis. 
 
 

Vila i frid älskade vän.

Idag var jag till graven och tände ett ljus. Alla mina tankar går till dig dag in och dag ut, men idag går alla tankar speciellt för dig... älskade älskade älskade du. 
 
 
Älskade, underbara, saknade, finaste, bästaste, vackraste Jennifer jag saknar dig så oerhört mycket. Smärtan är så oberskrivlig just nu.. Dagarna går upp och ner, ibland är det extremt jobbigt.. Önskade bara att jag kunde ordna upp allting, eller få allting ogjort. Men jag vet att det inte går. Det gör mig verkligen ledsen. Vi var inte klara. Vi hade inte levt klart livet ordentligen gumman. Men jag lovar dig att jag ska göra allting som jag gör för två, ska göra allt som du missade för oss båda. Du var värd allt det bästa. Men jag vet att du har det bra nu. Du har det bra där du är. Du mår bra nu och det är viktigast för mig, att du mår bra. Att du är fri, fri från helvettet som var här nere på jorden. Vi ses senare. Vi ses sen när det är min tur. Vi ses sen i nangiala älskling. 
 
puss och kram / din älskade vän. 
 
ps. Kommer aldrig glömma dig, ALDRIG ALDRIG ALDRIG, kommer alltid att älska dig lika mycket nu som förr. <3
 

seg lördag.

Jahaja idag är det lördag. En seeg lördag. kanske för att jag hade en väldigt trevlig fredagskväll. Igår på fredagen så gick jag o mina vänner ut och åt. Då vi skulle fira klara som hade fyllt år. Vi började med middag på Magnussons. Sen drog vi en barrunda. Det var mycket trevligt, men mycket fin dricka också.. Kan va orsaken till en seeeg lördag? men vad vet jag? haha :P 
Igår när vi avslutade med terassen så träffade man på mycket folk man inte träffat på sjukt länge. Malin, bella, sabbe och Johan. Det var riktigt kul o träffa alla dom :). 
 
Idag är det som sagt lördag. Kan bli en lite jobbig lördag då jag ska till graven och tända ljus, och lägga dit en fin blomma. Brukar oftast bli väldigt jobbigt när man väl är där. Saknar min finaste ängel väldigt mycket.
 
Älskade jennifer önskade verkligen att allt var som förrut. Men vet att det aldrig mer kommer bli så. Det gör mig verkligen ledsen. Saknar dig så otroligt mkt, saknar ditt leende, ditt skratt och din värme. Saknar hela dig. Kommer alltid att älska dig. 
 
puss och kram. 

RSS 2.0