Du förstår allt, jag älskar dig.

Tack för att du alltid  finns för mig  älskade bror. Du är min förebild, du är den som tar emot mig när jag faller. Du bryr dig så mkt och det uppskattar jag verkligen. Skulle inte vara den jag är idag om det inte vore för dig. Jag älskar dig mest av allt min fina storebror. Tack för att du är den du är.. Tack för all stöd när allting bara rasar och man bara mår skit.
 
Lillasyster älskar Storebror

Helgen.

Hello! har haft en intensiv helg och därför inte hunnit skriva något. Dåligt av mig såklart men ska bättra mig, Men iaf började fredagen med jobb till klockan 16. Efter det hade jag bestämt mig för en lugn hemma kväll men så blev det inte. Utan kollade en johan falk film med mamii sen blev det att fixa mig och ta cykeln hem till Alva där hon och Tezz var redo för en skönt utekväll med lite god dricka och skönt snack. Vi började att sätta oss på Hotell Gillet och ta en drink. Sen gick vi vidare till Aperitif där det blev en till drink. Blev där nån timme innan vi tog cykeln hem igen.
Lördagen började med att gå upp och åka till gränby centrum med mammii för både veckohandling och lite annat. Sen åkte vi och kollade på lillebror som spelade sm men det gick inte hela vägen men dom vann match han stod. Och inte för att skryta och jag står för det jag säger men han är lätt den grymmaste 99:e målvakten i uppland. Grymmare målis finns inte. Sen blev det att handla en julklapp till lillebrorsan och sen åka hem titta lite på tv sen ta cykeln till Java och äta lite middag Med Alva och Lunkich. Sen blev det en bowling match. Vann och fick 198 poäng helt okej för att jag brukar vara sämst.
Söndagen började med att gå upp kika tv. Sen packa och göra sig redo för årets tuffaste match mot storvreta. Och OMG vilken jävla match vi bjöd på. Vi va så sjukt bra och jag är stolt över att spela med BBK. Kan tänka mig att storvreta inte alls är nöjda! Det glädjer mig. Sen blev det att äta på restaurang farmor och farfar bjöd. Och nu sitter jag här i soffan kollar Beck och dricker te. Nu väntas en jobb vecka.

Tisdag!

Hej hopp! Idag så var det en lugn dag på jobbet. Dock var jag ändå sjukt jäkla trött fattar inte varför är ta mig tusan alltid de. Usch måste bli ändring på det. Iaf när jag kom hem gick jag och la mig en stund och kollade på tv. Sen blev det inte Zumba som jag brukar. Det finns några anledningar till det. Och just nu sitter jag och tittar på tv. Men usch idag har det verkligen varit en lat dag men i morrn då jäklar blir det träning som aldrig förr!
 

depp svacka

Förlåt jag vet att det har varit väldigt mycke deppigt inlägg nu för tiden. Men det är så det blir mörkare och mörkare ute nu. Deppiga tider. Sen är det så att jag har kommit in i en period då jag bara tänker på JEnnifer dag in och dag ut. Det är fruktansvärt att sakna en vän så mycket. Att veta att man aldrig mer får känna hennes doft, känna hennes andetag och framför allt får krama om. Ni kan aldrig tänka er hur det är att veta att man aldrig mer kommer få krama om en av sina finaste vänner. Som man känt sen vaggan.
Jag kämpar på ska ni veta. Och jag försöker hantera det bra men ibland måste man få vara väldigt ledsen och väldigt deppig. Acceptera mig för den jag är nu. Va glad att jag fortfarande står upp på egna ben utan hjälp!

Du är så sjukt fin.. blir knäsvag när jag ser dig ♥

Måndag & Sjukling

Hello! Idag är det måndag. Det betyder att veckan bara har börjat och att man har fyra till jobbdagar framför sig. Och vad händer. Jo jag startar veckan med värdens jobbigaste huvudvärk plus att jag har så sjukligt ont i örat liksom what? Kanske att febern börjar smyga sig fram. Vi får väl helt enkelt se. Men nej jag vill inte bli sjuk. Missade träningen idag då jag va sjukt dålig idag och gick från jobbet. Just nu sitter jag och kollar på fotbollsgalan. Och då kan man undra är jag intresserad av fotboll? nej usch tycker inte alls om att titta på fotboll tråkigaste sporten men tittar på galan bara för att det inte finns nå annat bra på tvn och kul o se vem som får prisen och se hur många priser Zlatan får. Alla älskar Zlatan och alla tycker att han är grym men nej inte jag!! haha
 

Saknar dig.

jag vet att jag lova att alltid köra på men ibland så känns det bara som att det inte kommer att gå. Men hur jobbigt allt är och jag vet att du bara finns uppe i himlen så känner jag iaf själen av min fina vän. Jag vet att du finns här med mig.  Jag försöker vara stark. Och hoppas du är stolt över det du ser. vi ses sen gumman! Hoppas du mår bra. Jag saknar dig.
 
 
 
 
 

en väldigt speciell person

You be in my heart - Phil Collins
 
Det finns bara en person i hela världen som jag tänker på när jag hör denna fina låt. Och det var en bra tid då jag spelade den här låten med denna speciella personen. Synd att det inte blev så bra den tiden. Synd att jag inte mådde så bra den tiden som sabbade allt. Du är en väldigt fin person. Kommer aldrig glömma vår tid. Kommer aldrig glömma dig. Du var den finaste för mig då!
 

Värdelös Söndag

Hej hopp! Det här är en värdelös dag. Hade match och det gick sådär. Dom första 10 minuterna så gick det sådär. Vi släppte in 3 mål direkt och sen så  blev det ner med huvudet på många. Men jag försökte se allt positivt då jag bestämde mig att gå in och verkligen täcka skotten. När jag ser hur en tjej verkligen tar i och ska skotta missar bollen och slår till mig med klubban i ansiktet innan jag uppfattat att bladet kommer hamna i mitt ansikte så kom den och för i helvette vad ont det gjorde! Nu sitter jag här och har så ont. Så fort som jag bara försöker prata eller äta gör det skit ont. Och det svider som tusan i  läppen. Så kan det gå när man verkligen vill gå in och kämpa men det sänkte inte mig jag fortsatte spela ändå. För min läpp sprack ju inte så jag klarar mig. Lite stryk måste man tåla.
Sen nu sitter jag och kollar på Beck men tusan vad ont i huvudet jag fick. Så sjukt jobbigt så fort man försöker röra sig gör det skit ont. Aja i morrn är det sovmorgon åh tusan vad skönt!
 
Bjuder på en muppig bild!

Jag & lillebrorsan muppar oss lite haha! Love u!
 
 

Älskade ängel!

Utan dig i mitt liv.
Utan dig Inget vi.
Utan dig inte samma liv.

Jag kommer alltid älska dig.
Jag kommer aldrig glömma dig.
Jag kommer alltid tänka på dig.
Efter de som hände blev allting så svart.
Jag orkar inte kämpa allting går för snabbt.
Jag vill bara att du ska va tillbaks.
Till de liv som va bäst och det vi hade förr.

Jag ville ge dig allt, men nådde aldrig fram.
En saknad kom så fort du släppte mig din hand.
Jag ser livet från ett annat håll idag.
Jag lever för dig. Men jag önskar du fanns kvar.

Minnen av oss kommer alltid få mig att le.
Men att det bara kan va så vägrar jag att se.
Jag vill kunna bygga fler minnen och fortsätta vårt liv.
Vi hade ju jävligt kul när det var vi.

Du var ju den som var min värld.
Jag ville alltid finnas där.
Aldrig trodde jag något sånt här.
Kunde vända upp och ner på hela min egen värld.
Vill att min fantasin kommer till liv.
För att slippa leva i denna mörka tid.

Jag älskar dig.
Jag saknar dig.
Jag tänker på dig

puss fina ängel ses sen!

 


Patrik Andersson

Tack så jätte mycket för all hjälp Patrik Andersson. Sjukt snällt! :)

Fredag

Hello! Idag var jag ledig så skönt! Sov till 10 gick upp gjorde en super god frukost och tittade lite på tv. Sen blev det att storstäda inte så jätte kul kanske? Men vadå måste ju göras. Sen efter det bakade jag snickers som jag hade lovat min lillebror att göra i typ två dagar nu. Får hoppas att han tycker att dom blev goda.
Sen har jag fixat mammas nya iphone som hon fick idag. Nu blir det att fixa sig lite för sen nu när som helst får vi främmande och det bjuders på tacos här. Gott gott. Sen ska jag til Björklinge tror jag och titta på Div 3 matchen. Känner mig hängig så vill inte bli sjuk till söndag då det är div två match som står på schema mot sandviken i sandviken!
 

Thailand!

Usch för någon natt sen så drömde jag världens obehagligaste drömen om Thailand. Kan nog vara för att jag har bokat resa dit med Sofia. Men usch liksom vem är sugen på att åka när man drömt så. Aja får verkligen hoppas att det inte blir så när vi kommer dit. Men det är låångt kvar. Och när vi väl är där så blir jag stor och kommer hem ett år äldre än vad jag var när vi åkte dit. Eftersom jag och Fina jennifer fyller 20 år när jag är där nere. Kommer bli en annorlunda födelsedag men en oförglömlig!

Saknar dig..

Fina fina underbara älskade vän. Jag saknar dig obeskrivligt mycket. Kommer alltid älska dig <3

Onsdag!

Hej hopp! idag har det varit fullt upp först lite jobb på dagis. Vi har en inskolning igång så det är ju lite grann att göra. Sen så blev det hem och laga mat till familjen. Sen blev det träning. och åhh jag blir så deprimerad på mitt knä. Jag tycker det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna köra fullt ös. Fy på knät. Är utttagen ill match i helgen så hoppas att det blir bättre tills då!
ska sova nu! ha det bra hejj!

Skärpning!

Hej usch och fy på mig själv jag vet, jag har varit jätte dålig på att skriva dom senaste veckorna. Men jag vet inte riktigt egentligen varför men jag tror att det är för att jag varit rätt låg och nedstämd dom senaste veckoerna pga att jag inte kan träna lika hårt som jag brukar för att jag har en skada i mitt ena ben. Sen så har jag har ganska mycket jobb och väldigt lite tid för annat och självklart har det också varit så att jag bara varit lat och inte orkat. Men nu är det nya tag som gäller och skärpning!

RSS 2.0