Första lov dagen!

Hejsan allihopa!
Idag är det första dagen på lovet. Sov till 10 bara vad hände där liksom.. nu när man får sova länge då går jag upp 10 hmm.. knäppt. När jag gick upp åt jag frukost och tittade på film mys dag idag liksom. Efter lite mys framför tv:n så tog jag på mig träningskläder och tog en rask (träningstemop) prommenad till världens finaste ängelns gravplats. Satt där ett tag och tänkte. JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN hoppas du fortfarande vet det.
Sen efter att ha kommit hem från en 2 timmars prommenad så la jag mig och kollade på dear john kan ju va den bästa filmen jag sätt!
Sen vidare på  två timmars träning. och idag gick de sjukt bra. min tränare frågade om jag fusk tränat haha ...  nej men nu ska jag hoppa in i duschen skönt skönt. I morgon blit det att hoppa inoch jobba. Vi hörs i morgon!

kramisar!


helg, norlanders trafikskola & bästa Jessica!


Rubriken säger med kortfattade ord om min helg!
Jag och Jessica har gått på körkorts intensivteori lördag söndag på norlanders trfikskola. Sköna lärare där alltså! Jessica är en sjukt underbar person. En vän jag aldrig vill släppa taget om! <3


Ouh!

När vi var i Thailand med min släkt bodde vi i ett område med vanliga Thailandare och massa svenskar, tyskar och så vidare... En kväll åkte vi tuktuk in till "centrum" för att äta på en restaurang. Vi hamnade på ett ställe där det vart restaurang i deras hem super mysigt. Det var alltså en familj som lagade maten. Mamma och syster gjorde maten och lilla sonen serverade dricka till oss. Pojken hette ouh! men han var absolut inte lik någon i familjen. Och vi satt länge och tänkte på det till mamman satte sig och pratade med oss och berätta att hon tagit hand om ouh! sen tsunamin. Under tsunamin så dog hela ouh:s familj så sjukt hemsk men nu har han det bra hos sin "nya familj". Men det sorgliga är att ouh! kommer ihåg när alla dog och hur det gick till och hur ensam han var . den enda han hade kvar var hans hund som blev blind på båda ögonen. Så det är bara ouh! som får klappa och hålla i honom för annars blir han rädd. han känner av ouh! genom lukt och hur han rör vid hunden.

Ouh! var en sån pojke jag skulle viljat ta med hem som fadder barn. Saknar honom sjukt mkt och jag undrar hur han har det.

här kommer en bild på honom! :)

Lördag 29 OKT

Hejsan idag ringde kolckan och väckte mig 07.30 som den också kommer att göra i morgon för jag och Jessica går på körkorts intensivteori. Ena läraren är super rolig och skön den andra är så sjukt jävla tråkig både jag och Jessica höll på att somna flera gånger då...
Efter det åkte jag hem fixade mig och åkte med mamma till Alunda till mina kusiner min kusin johanna fyller 14 år i morgon så vi skulle fira henne idag mysigt älskar mina kusiner! <3
Nu tänkte jag lägga mig och kolla på film!
Tänker mkt på Thailand just nu saknar det som satan. Saknar speciellt två personer där i från ena har jag bild på en 10 årig pojke vid namn Ouh! tänkte visa bild på honom i nästa inlägg! :)

Fredag & fullt upp..

Hejsan. när jag kom hem från skolan i fredags så åt jag middag sen packade jag och bytte om och drog iväg till björklinge på match... Hemma match mot enköping den gick sådär. 1-1 laget var kanske inte direkt på topp... men min insats är jag iaf nöjd med!
Sen när jag kom hem till utröstingen på idol höll jag på att dö världens snyggaste och bästa Linni åkte ut. Men skit samma idol suger nu för tiden..
jag kommer alltid tycka om linni och tycka hon är bra även fast hon åkt ur. Nu gäller det Robin och Amanda F ska till final det är ett måste. Moa kan också få ta chansen! :)

Fredag!

Tjenare! Fredag idag härligt. Match ikväll så taggar. Sitter med räkan på lektion och vi har super tråkigt på lektionen. En lektion kvar sen lov fan va skönt skriver sen när jag kommer hem puss

pluggade kör...

Pluggade körkort för ska på körkorts intensivteori i helgen och hur kul r det att plugga de? jo resultatet blev att jag somnar i två timmar skönt men blev inte mkt till plugg..! x)


Torsdag.

Sitter på lektion. Sjukt tråkigt kollar på någon fett tråkig film på svenskan. Och innan den här lektionen så hade vi psykologi prov och det gick väl inte så vidare bra direkt menmen.. Tråkig dag med bara tråkiga lektioner som typ psykologi, svenska och pedagogiskt ledareskap blää.. När jag kommer hem blir det att göra ett skolarbete sen är det träning! Super kul älskar träning. Älskar innebandy! Hihii skriver senare när jag kommer hem puss puss

Onsdag

Skriver om onsdagen idag istället för igår eftersom jag hade det lite stressigt och så igår. Började med skolan tråkigt som vanligt är sjukt skoltrött. Men snart är det lov. Efter skolan drog jag ner till stan mötte jessica. Vi gick till norlanders trafik skola för att betala och hämta ut böckerna tills i helgen eftersom vi ska gå intensivteori. Man fick sjukt fina och bra böcker som ingick i priset för kursen hur bra som helst ju! När min mamma och bror skulle gå sån här kurs var dom tvungna att köpa eller fixa böcker själva. Sen efter detta gick jag hem för att plugga lite men så blev det inte somna framför tvn och sen packade jag för match. Spelade match och det gick väl sådär vi var värda vinst för vi kämpade sjukt mkt orättvist med 3-3 bu! Men men träna träna så tar vi dom nästa omgång.

tisdag 25 oktober.

Hejsan. Sitter och pluggar. Fyfan hatar massa jävla prov hela tiden. Men nu känns det som om vi inte borde ha så mycket mer prov innan praktiken.....
FAAAAN HADE SKRIVIT EN SUPER LÅNGT INLÄGG OCH ALLT RADERADES SÅ NU ÄR JAG AS ARG OCH TÄNKER INTE SKRIVA OM!!
SÅ HEJDÅ SKRIVER INGE MER IDAG!!

/ ARGA ELIN!!!

Måndag 24 okt!

Hejsan. Trött dag. Har varit de hela dagen. Brukar vara så på måndagar för mig. Skolan va väl jobbig som vanigt hade ingalill hela dagen! helt illa usch hatar denna männsika mest. Sen när jag kom hem kollade jag på true talent. Åt en macka och drack te. Och ja rätt person åkte ut också igår så blev ju skönt. sen packade jag och cyklade iväg för att jobba. tiden gick väldigt segt i början men så flöt det på. Fick beröm av en mamma. och det är så underbart skönt att få det. Man blir så glad ch peppad av det verkligen!
Sen när jag kom hem kollade jag på mitt favorit program "Ensam mamma söker". Och ja de tycker jag är super kul att titta på vet inte varför det bara är så. kanske för att jag tycker om romantik och kärlek hahahha eller ja man vet ju aldrig vrf egentligen. Sen va det "den som dräper". Ja ett bra program och jag kommer verkligen kolla på det nästa vecka också det var verkligen spännande.
Nu ligger jag i sängen och tänte väl sova. i morgon har jag sovmorgon helt underbart. Sen så ska jag plugga ihjäl mig i morgon för har psykologi prov på torsdag och jag kan verkligen NADA!
Nej nu ska jag sova vi hörs! puss och kram! :D

söndag 23 oktober!

Hej. Idag så vaknade jag av att mammii kom och väkte mig. Vi skulle på match. Hade tidig morgon match mot upplandslaget. Torska. men hade vi inte gjort det så hade de varit pinsamt för upplandslaget ska va grymma annars skulle vi ju skämmas över att skicka iväg dom för att vinna.
Sen åkte jag hem och duscha fixa med vidare till gränby centrum. Shoppade en jacka super fin tycker jag att den är iaf. Sen så kom hem städade rummet och nu dricker jag tee och ska snart lägga mig har huvudvärk... ont i ryggen.. :/


Lördag

Hejsan. Tänkte skriva om gårdagen. Vaknade gick upp och frulle och tog det bara lugnt. Sen så åkte jag med mammii och pappii och kolla på min lillebrors match och fotade lite grann. Sen så åkte vi hem. Bytte om och åkte till björklinge för match. Surt att mitt lag torska med 4-5 när vi brände chanser som borde suttit. Aja sånt händer men mitt lag kämpade bra iaf!
Sen när jag kom hem la jag mig och kolla på film hade bombande huvudevärk och mådde piss. magkatarr. jaja ni fattar...


kramisar!

minnen..


bästavän.. <3

And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.

I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say like it is
And the truth is that I really miss

All those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go



fan jag saknar dig & älskar dig... <3

yeah!

LINNI VIDARE I IDOL! GRYMT SÅ JÄKLA HÄRLIGT. Hon va så helt grymt sjukt bra idag. Tjejen med en grym och härlig röst älska älska.
Amanda Fondell grym som alltid. Hennes röst är så härligt. En oskyldig och talangfull brud!
Moa kör alltid sitt eget race och det går alltid bra för henne. Grym hur hon än gör. och idag va hon så säker kändes det somhärligt brudar ni är fan bäst.
Robin helt sjukt galet bra älskar när han gör tonhjöning i sin röst. Du är grym!


saknar dig

Världens bästavän Jennifer Lindström. Jag saknar dig. Snälla kom tillbaka.. <3



Äntligen fredag!

Idol och myskväll med bästavän Alva. Och Linni grym som vanligt!!

Puss

torsdags träning!!

Hejsan. Sitter hemma just nu ska upp och ta en huvudvärkstablett. Idag är det torsdag och hårdträning på schemat så sjukt glad äntligen får jag träna!! hihih. För er som inte hänger med så hade jag inflammation i mitt knä så va tvungen att va borta en vecka och sen skulle jag få spela match direkt efter skadan och vad hände?  jo jag flög in i väggen och fick hjärnskakning så fick inte träna i måndags men idag känner jag mig bättre så idag blir det träning. Eller ja har ju lite ont i huvudet men inget som hindrar mig iaf. träningen slutar sent idag så jag kommer inte skriva efter det. I morgon är det idol och Linni på tv hihi!
kramar!

torsdag & vill hem!

Hejsan. Sitter i skolan. Jag orkar inte skolan längre... alla lärare är ju helt körda? och ja sen så min mentor pallar jag inte med just nu ... hade prov i svenska nyss gick ju inte direkt som jag ville då men men ... nästa vecka har vi prov i psykologi men efter det provet borde det vara klart med dessa jävla helvettes prov. snart börjar min lektion pedagogiskt ledarskap... en lång evighets lektion. hur ska jag orka? jadu ... vet inte. Efter skolan ska jag coh nea gå och fixa en sak till projektarbetet. Och på tal om det. shit jag pallar inte projektarbetet så sjukt mkt att göra ...
ska på lektion vi hörs hemma sen
puss och kram

Tisdag!

Idag är jag ledig och jag har storstädat hela mitt rum super nice!! jag är så nöjd med mig själv ibland. Kollat lite på ensam mamma, lyxfällan och holeywood fruar. Nu sitter jag och pluggar lite.. har läxförhör i morgon i religion och kan jag mkt? nej nej! hahaha! vi hörs sen måste gå et tag
puss och kram

uppdatering!

Tjenare allihopa. Nu har det blivit så igen att jag inte skrivit på ett tag så jag måste uppdatera bloggen men lite saker jag gjort sen jag skrev sist.
Sist jag skrev va i fredags då jag blev lycklig eftersom mina favvosar gick vidare i idol även fast det inte gick så bra för alla dem... Blev lycklig iaf! :)

Sen på lördagen. Ja då händedet lite saker. Jag vaknade gick upp åt frulle. packade inför match. Lyssnade på musik och taggade eftersom jag inte spelat match på en vecka eftersom jag precis kom tillbaka från en knäskada. Ja iaf kom till matchen åkte med Ros. Felli åkte också med oss. Vi värmde upp allt känns sjukt bra och jag var taggad. Vi startade matchen och vi ledde med 2-0 inför tredje gjorde mål i början av tredje perioden och ledde alltså med 3-0.
Men efter ett tag när det var 3 minuter av match kvar får jag en oschysst hockeytackling och flyger in med huvudet först in i stenväggenoch ligger deckad på golvet. Vaknar upp med folk runt mig läskigt... jag ber alla gå där ifrån. Dem som stod kvar var sofie, pelle, svicke, björn och en läkare som fanns på plats. Dem ville gå ut med mig pelle hjälpte mig upp. Men jag var så groggy att jag ramla ihop igen. Båren kom in och jag vaknade upp på båren i omklädnings rummet. Dom ville att jag skulle åka in till läkare men det vill inte jag. Jag ville bara hem. Dem ställde frågor till mig för att få reda på hur skadad jag var  och hur medveten jag var. Sen äntligen hemma la mig i soffan och kollade på tv fick ju inte äta och sova på två timmar. I chock åker jag hem till sofie för att umgås med henne, Lydia och tre till snubbar.

Söndag: vaknar upp och mår fett illa/ ont i skallen, ryggen och nacken låg och sov nästa hela dagen. Jag orkade ingenting jag var fett dålig. Men hade lovat alva och lovisa att gå ut och äta med dem. Lovat är lovat så där satt jag med hjärnskakning och åt med dem. Det var för alvas skulle eftersom hon skulle få reda på en sak på måndagen hon mådde lite dåligt för. ätka vänner ställer alltid upp, speciellt när dom lovat något!

Måndag; vaknar upp mår inte bra då heller. tråkigt tråkigt. hemma från skolan ... seg men skön dag ligger och kollar på tv hela dagen. får sms om att jag är ledig dagen efter med hur skönt är inte det liksom? hihi. Åker till träningen för att titta och ta foto. Va så sjukt sugen på att spela men icke det. Så på torsdag så jäklar tänker jag också träna!

linni kvar i idol! <3

SHIIT LINNI ÄR KVAR I IDOL VA SÅ JÄVLA NERVÖS FÖR ATT DET INTE GICK HELT 100 IDAG. MEN HON ÄR JU SÅ SJUKT BRA. DET KAN INET ALLTID GÅ HELT 100 BRA HELA VÄGEN. DU ÄR GRYM!
DU FÅR MIG ATT LE , LÉENDE AV KVALLITÉ! :D


fredag älskade fredag

Hejsan. Sitter framför tv tittar på idol. Aså min idol Linni hur kunde detta hända henne? och moa lika grym som vanlig. blygisen och duktiga Amanda Fondell super duktig. Låt mina favvosar vara kvar. hihi!!
jaja tänkte gå och lägga mig sen tråkis? nej men aså jag har match i morgon och ska köra gärnet då. Har sjukt ont i huvudet och ont i knät så tänkte krya mig tills i morgon. Sen får vi se vad som händer imorgon kväll. Men hitta på nått skojj ska jag göra iaf!
nej nu börjar idol igen hörs sen
puss och kram

onsdag 12 oktober.

Hejsan. Skönt slutade klockan ett idag. Men idag så känns det bra för vi provade ut student mössor idag. Shit svårt att välja ;O men kul kul. En dag närmare studenten. Nu så ska jag fixa klart mitt rum. Ikväll är det träning och jag får spela idag sjukt kul!!!! :D <3

Tisdag 11 oktober

Hejsan alla. Sitter i skolan har precis haft lunch äckligt som vanligt. Hade prov innan lunchen gick ju sådär kan ju inte påstå att det gick så jätte bra. Men men så är livet. Nu har jag människor i behov av stöd. Vi ska säkert skriva sjukt mkt som vanligt brukar vara så. Men aja i morgon ska vi prova ut studentmössor fett nice!! Har lektion nu hejdå puss

livet är bra orättvist!

jag har all min hopp för er. Min älskade vän finns alltid för dig om du behöver prata. Livet är bra orättvist men kämpa med den orken du har kvar sen ska jag ge min ork till dig och hjälpa dig. Finns alltid som stöd om du behöver <3

you....

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

There is no life - no life without its hunger;
Each restless heart beats so imperfectly;
But when you come and I am filled with wonder,
Sometimes, I think I glimpse eternity.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

Söndag 2 oktober.

Hejsan. Idag vakna jag 12.30 gick upp åt frukos och sen så gick jag ner och la mig igen en stund va så himlans trött hela dagen. Efter det tog jag en prommenad med mamma runt svrtbäcken super skönt och härligt väder. Sen städade jag rummet. Gjorde om rummet lite också hihi älskar att göra det. An blir så nöjd efter. Sen har jag varit lite duktig och pluggat lite hihih. Solt tjej. Kollade på true talent nyss. Bra som fan att Demitri är kvar.
Nej men nu ska jag väl lgga mig och kolla på film.

puss

Lördag oktober

Hejsan. Idag va klockan ställd på 09.30 sjukt jobbigt. Skulle jobba i allians hallen så det va bara att gå upp äta frukost klä på mig och åka till allians för att jobba 11-14.30 efter det åkte jag hem packade innebandy saker och åkte hem till sofie. Vi tog en lång prommenad till allians hallen sjukt bra av oss tycker jag. För vi hade samling skulle ha match. Vann matchen med 6-3 och jag gjjorde mål hihi. Sjukt skönt att vinna. Andra seriematchen och andra vinsten nu går de bra!
sen åkte jag hem duscha och drog hem till Liza min underbara vän. Har känt henne sen jag va super liten och det som är väldigt sorgligt är att på fredag flyttar hon till umeå. Super kul för henne! men jätte tråkigt för oss som e kvar här. Kommer sakna henne super mkt!

fredag hos sofia

Hejsan. Fredag och jag hade studie dag så himlans skönt. Sov till 12.00 gick upp åt frulle och tittade på film. Sen så städade jag rummet och tog en prommenad med älskade Elin. Efter det gick jag hem fixade mig och åkte hem till sofia. Vi åt pizza titta på idol och maria vern. Super mysigt. För er som inte vet vem hon är kan jag berätta att hon är en underbar vän, en super bra människa som jag tycker om att vara med.

RSS 2.0