heldag med mamma!

Hejsan. vaknade upp med min älskling. Gick upp och fixade oss. Han åkte hem och jag och mamma tog bilen och åkte till gränbycentrum, handlade studentpresenter till mina kompisar och en klänning till mig. Åt kina mat till lunch. Underbar dag. Kom hem grillade och åt god middag, och snart kommer älskling <3
Lite jobbigt dag har jag idag. Tänker så mycket på min älskade vän. Saknar henne så sjukt mkt. har ont i hjärtat för att jag saknar henne så sjukt jävla mycket! :'/ <3

kul! :/

Kul att jag fått tillbaka min knä skada :/ fan helvette svullet knä så satan :/

Torsdagen!

Hejsan!
Igår var jag ledig. Så skönt. Vaknade vid tio gick upp fixade mig och tog cykeln ner på stan. Det var sjukt fins väder igår ju. Shoppade till mamma de e ju mordag på söndag. Köpte fem vinglas en magnet där det står " en mamma är en vän man aldrig växer ifrån" och det är så sant. Mammorna kan man fika med, gå på stan med, gå på bio med göra allt med och så köpte jag är super fint nagellack till henne. Sen så gick jag till Gallerix och köpte ett stor student kort till min bror som jag ska göra fint med massa bilder på han och mig när vi var små. jag köpte också ett gosedjurs bulldog som jag ska hänga runt honom när han kommer ut från skolan. Jag ska gå på stan idag och kolla på en keps som jag ska ge honom i student present.
Igår fick jag ett silver halsband med ett hjärta på av min underbara pojkvän. Fan du är underbar Andreas jag älskar dig mest av allt. <3 Tack älskling halsbandet var super fint!


<3

In the summer night
When the moon shines bright
Feeling love forever
And the heat is on
When the daylight is gone
Still - happy together
There is just one more thing I would like to add
She is the greatest love I've ever had
Fly on the wings of love
Fly baby fly
Reaching the stars above
Touching the sky
And as time goes by
There is a lot to try
And I'm feeling lucky
In the softest sand
Smiling hand in hand
Love is all around me
There's just one more thing I would like to add
She is the greatest love I've ever had
Fly on the wings of love
Fly baby fly
Reaching the stars above
Touching the sky

i miss you i miss your smile

Jag saknar dig Jennifer så sjukt jävla mycket. Fan jag saknar dig så de gör ont. vill ha tillbaka dig nu! <3
älskling det är så sjukt kämpigt utan dig. vad ska jag göra utan dig? fan jag orkar inte leva utan dig vill ha dig till mig nu. hålla dig i handen och känna dig jennifer.



finaste du jennifer. Den här bilden väcker verkligen våra minnen! <3
jag vill bara skrika och gråta. jag vill bara göra vad som hellst för
att få tillbaka dig nu! :'( <3

Vila i frid min älskade vän <3

ett tag sen nu..

Hejsan sorry nu blev det så igen! att jag inte hunnit skriva på hela helgen så jag ska skriva om hela helgen nu.

Fredag. Då var jag i skolan. Hade sjukt mkt att göra slutade vid 14.00 skönt som fan. Drog ner på stan till mammsen och vi gick och tog en kaffe sjukt mysigt. Sen gick vi och köpte konfirmations persent till mina sötnosar till kusiner. Hampus och Becca. när vi hittat bra saker till dom så köpte vi en present till min moster som fyllde förra helgen. Efter det gick vi till vila och köpte en super fin klänning till mamma. Vi gick och åt middag tillsammans oxå mys pys liksom. När vi kom hem från stan var jag sjukt trött så la mig i soffan råka somna vaknade 10 minuter innan jag var tvungen att åka på träning. Packade först lite snabbt till efter träningen sen klädde jag på mig träningskläder och åkte till träningen. Efter träningen skyndade jag mig hem fort som fan för att duscha och fixa mig för att sedan ta bussen till Vettsta för att träffa och sova hos älsklingen.

Lördag. Då vaknade jag upp på morgonen breve min älskling. myspys. Sen gick vi ner och snackade lite med hans bror niklas. Sen körde min älskling mig till min moster. Där jag sminkade mig och klädde på mig fina kläder för att åka med dom till alunda kyrka för att titta på min kusin hampus konfirmation. Efter det åkte vi hem till dom och åt. På kvällen kom älskling förbi. Efter ett tag körde han hem mig till min mormor. För jag skulle sova där för att åka med dom till sundsvall dagen efter.

Söndag. Gick jag upp vid 04.00 för att sätta mig i bilen och åka upp till sundsvall och kolla på min kusins beccas konfirmation. Den va super fin. Vi åkte ett tag till jag vaknade och vi skulle äta frukost. Sen åkte vi hela vägen upp till Ragunda kyrka. Där satt jag i bilen och sminkade mig. För jag orkade inte göra de 04.00 på morgonen liksom. och vi var 40 minuter tidiga. Konfirmationen var fin min kusin becca sjöng jätte fint. Hon sjöng låten himlen är oskyldigt blå. Hon är bra hon. Sen åkte vi hem till dom och fikade. sen åkte jag en 5 timmars bilresa hem också kom hem vid halv 11 och va sjukt jävla trött. Det var kul att träffa becca, linus stickan och linda.

Det var min helg kortfattat! :) <3
Puss! <3




Här var  tre bilder på becca och hennes konfirmation + kompisar


Becca och hennes Farmor!


Becca och hennes fabrors tjej


Beccas kompis som jag inte vet vad hon heter, Alma, Ronja, Becca


Becca, och hennes syskon typ :)


Becca och hennes farbror Ilka


Jag och min älskade kusin Becca


Becca och hennes pappa Pikko


Becca och hennes kusin


Älskade becca sjunger


En bild på mig och becca igen <3


Så de var bilder från hennes konfirmation <3


puss på min älskling :*


för mkt att göra och för lite tid.

Hejsan. Jag är galet less på skolan just nu. Det är så mycket att göra innan vi får sommar lov. Och det är alldeles för kort tid att hinna göra allt. Det som är jobbigt är att vissa kurser slutar till sommaren och dom vill man ju inte sabba betygen i så man måste ju göra allt. Men fan jag orkar inte har pluggat hela dagen idag förutom en timme då jag var på träning. Fan så jävla stress stress stress hela tiden palla!
Det vi ska göra innan sommarlovet är:
* Massa saker i teckensrpåk för våran lärare påstår att alla har ig
* Samhällskunskaps prov dagen innan sommarlovet
* Barnens utveckling i åldrar
* Praktik uppgift som är sjukt lång
* Kommunikation med människor i kris
* Litet projekt arbete

tror det var allt. men ändå de e fan inte lite på typ två och en halv vecka?  :O
Aja i morgon kommer troligtvis älskling hit och sover så man blir glad! <3
Han är underbar!

glad tjej

















flustret med B-rudar igår. Fyris hade skiva. Vi skulle först till Bj men när vi kom in där sög det de va inte mkt folk där alls. Så vi drog till flustret istället. Det var jag , Elin, Alva, Amanda, Jennie och Jossan!
Det var roligt! tack för kvällen tjejer!

<3

Andreas <3

@Matilda <3

Hello! Sitter hemma hos Matilda.Vi försöker vara duktiga och plugga. Det går faktiskt väldigt bra mhii. Det är inte långt kvar innan sommarlov och vi har sjukt mkt att göra klart i skolan innan. Massa inlämningsuppgifter och sen har jag prov dagen innan sommarlovet jätte roligt...
nej nu ska jag fortsätta försöka plugga hihi :)
puss och kram <3

Bj

Hejsan. Nu blir det att fixa sig sen till alva på förkrök sen ska vi på bj. Boland har skiva :) drar med Elin Alva Amanda och deras kompisar :)

ledig dag jajamän! ;)

Hejsan. Ligger i sängen dricker te och funderar på vad jag ska börja göra. Det är så att jag är ledig idag och då måste jag alltså plugga. Det är så sjuk mkt att göra klart innan sommarlovet så jag måste typ plugga varje dag. Så sjukt jävla jobbigt men de lönar sig att göra allt. Saknar min andreas också så ni vet <3

Andreas du är allt

Du kom in i mitt liv när det var som mörkast. Du tog min hand du tog mitt hjärta. Du lagade mitt hjärta som var krossat i tusen bitar. Du blev min. Och jag är så sjukt glad för att du är min. Jag är så glad för att du valde mig av alla. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig. Du är den bästa du är den enda. Jag skulle aldrig tänka tanken av att lämna dig. Det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. För det finns inte ord som räcker till. Jag är kär. Jag är kär i den finaste kille på jorden. Andreas. Du är så himla bra. Våga inte ens tro något annat. Att se dig i ögonen. Att se dig le. De pirrar i hela min kropp. Du är så himla fin så snygg!
Tack för att du finns!

puss och kram <3
// din flicka



i miss you so! <3

Goodbye Jennifer my little one. You gave me love and helped me find the sun. And every time that i was down. You would always come around. And get my feet back on the ground. I miss you. I miss your smile. And even though it's different now. You're still here somehow. My heart wont let you go.















mysig helg!

Hejsan bloggen. jag har haft en super mysig och bra helg. Därför jag inte skrivit så mkt. Men tänkte typ skriva om helgen nu hiii..
I fredags jobbade jag. Jag var vikarie för pappa på dagis. Efter de så drog jag till skolan till sista lektionen för den va obligatorisk. Sen så slutade jag och då cyklade jag och hämtade min söta lilla kusin från skolan. och sen drog han och jag för att hämta hans lillebror på dagis så drog vi hem till dom och spelade tv spel jag var nämligen barnvakt. Klockan fyra kom hans pappa hem och lite efter de kom min faster lotta också hem. Då när jag skulle dra blev jag dit bjuden på middag så jag cyklade hem duscha sminkade mig och åkte dit för att äta middag.
Efter ett tag när vi suttit och snackat så va min älskling på stan och skulle ta bussen men vi beställde taxi till honom mihihi han är ju värd allt så de var han verkligen värd. Så han fick träffa min faster och hennes familj och där gick han hem väldigt bra dom tyckte han verkade vara en super bra kille och de e han ju så! :)
vi var där till typ ett sen gick han och jag hem.
Sen när vi vaknade på lördagen så tog han bussen hem för att fixa lite papper och jag gick upp för att duscha. Sen så tog jag bussen till min moster i alunda och var där åt middag och tittade på tv. Sen vid nio tog jag bussen hem men jag tog 811an istället för 886 för jag tog samma som andreas för han skulle hem till mig också.
När vi kom hem så kollade vi på tv tills jag somna hihihihi sen gick vi ner och la oss. Jag var liksom lite trött mhihihi.
och nu idag så har jag städat hela undervåningen och mitt rum och nu ska jag plugga lite. Känner mig fan lite duktig! :) <3


Här är en bild på mig och min bror när vi var små mhihih! <3

Torsdag:

Idag vaknade jag med huvudverk. Inte alls kult. Cyklade till skolan. Fick inte tillbaka provet i kommunikation än så besviken blev man ju. Sen hade vi samhällskunskap då vi va på ett museeum. Det var faktiskt lite roligt. Efter det hade jag prov. Gick inte alls bra. Kommer bli besviken när jag får tillbaka det.
Nu på kvällen har jag pluggat "duktig flicka" sen så tog jag en prommenad med alva den starkaste flickan! <3


Onsdag:

Hejsan. Tänkte skriva lite om onsdagen också.

Då hade vi skol DM. Vi åkte ur i semi. buhu. Fast det gör inget de e ju bara en skoltunering ingen stor grej direkt. Men vi spelade 8 matcher vann 6 st. Det är helt okej tycker jag. Vi var bara 7 pers så vi hade bara 2 avbytare så sista matchen i semin så orkade vi typ inte springa.
Har tyvärr inga bilder haha!


Tisdag:

Hejsan. Tänkte skriva lite om Tisdagen. Har inte hunnit skriva. Jag har mått så dåligt. Jag har haft ont i huvudet och sen så helt trött. Vet inte riktigt vrf men men.

Tisdag. Ja vi var på Tomtits med klassen. Och Linnea hade med sig sin lillasyster Karolina och Matilda hade med sig sin kusin Johan. Det var bra för tror inte jag Linnea, Matilda hade haft det så kul utan barnen hehe.... Vi tog lite bilder där.


Matilda och hennes kusin Johan!


Jag på en stor stol


Linnea och hennes lillasyster Karolina


Linnea och hennes lillasyster igen


Lilla jag och lilla Linneas vid en fin spegel hah



puss & Kram


fuck off


There's no trust. Not anymore
This time you've gone too far
So step aside. Out of my life
Take your troubles out the door
Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is of
Don't deny. Don't even try
There's nothing more to say
I can't forgive the things you did
Pack your bag and go away

Söndag!

Hejsan alla! :)
min dag började bra. Vaknade upp med Andreas. Gick upp klädde på mig och cykla till Elin vi skulle ha träff med jobbet. Så Andreas fick åka hem. Buhu! Vi hade picnik i stadsparken sen gick vi till musikenshus. Kolla på något. Så insatt va jag i det så jag vet inte ens vad de var vi kollade på. Men men haha! Sitter hemma nu och därför har jag tid att blogga. Funderar på att gå ut och sätta mig i solen. Men måste ju ta vara på varje minut som e soligt. Vädret skiftar så mkt och olika nu så man vet ju aldrig när man får sol igen.
Men jag skriver mer senare. Ha de brait & kult!
byebye puss'N & kram'N <3

You raise me up!

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

There is no life - no life without its hunger;
Each restless heart beats so imperfectly;
But when you come and I am filled with wonder,
Sometimes, I think I glimpse eternity.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.


en underbar lördag!

Tjenare allihopa.
Tänkte skriva lite om min dag. Den har varit kanon. Vaknade upp brevid "A" = Andreas. Helt underbart att ha honom vid min sida när man vakna upp. Sen så efter ett tag tog han bussen hem och jag gick upp och duscha. Sen fixade jag mig. Efter ett tag kom mamma hem. Vi gick till famor och tog bilen till alunda. Där var vi och kollade på mormors målnings utställning. Min mormor är super duktig!
Sen gick jag hem till Johanna min kusin och väntade på att Andreas skulle komma och hämta mig. När han väl gjorde det så åkte vi först hem till honom så man fick se hur det var där liksom. Senare körde vi hans kusins brud till östhammar. Och nu sitter vi i min säng jag bloggar och han kollar på Tv. Hiiihi
Nej nu ska jag vara med honom.
Ha de bra allihopa.
Puss'N & Kram'N <3


Här får ni en bild på min kusin Axel till vänster & Bästa Andreas till Höger :)

fredags mys!

Hej alla kära! :)
jag hade inte riktigt tid att blogga igår. Va så mkt att göra. Men tänkte skriva lite nu hihihiiii!
Dagen började med att jag hoppasde över första lektionen. Alltså jag hoppade över teckenspråket. Jag hade så sjukt ont i huvudet. Jag sov till 09.00 och gick upp. Klädde på mig och cykla till skolan för att gå på andra lektionen. Den lektionen fick men tydligen inte missa för att man fick ig om man missade den och kände att det inte var värt att få ig på grund av en lektion. Sen så drog jag till polishuset och mötte Alva gummsan. Hon skulle hämta ut sitt lägg där. Efter det cykla vi hem till henne för att läsa en tidning. Kommer till det sen vrf vi läste den. Sen drog vi hem till mig. Kom på att vi kunde träffa Amanda och Liza också för att prata lite om gotland. Så Amanda och Liza kom vid 19.30 så kollade vi upp massa priser och på söndag ska vi boka. Sen när allt var klart Liza gått hem så det bara var jag Alva och Amanda kvar så vid 22.30 kom älskade Andreas hit också. Han skulle sova här :)

Så nu tror jag att jag fick med allt hihiii! :)
Ha de så bra puss'N & Kram'N  mihihi <3


ditt jävla svin!

Ditt jävla svin. Har du insett vad du gjort? aså fattar du vad du har gjort? jävla idiot. Hon kunde ha varit i liv nu idag om inte du och ditt fitt gäng gjort som ni gjort. Jag hoppas nån slår i hjäl er för det är de du e värd inte något bättre. Det värsta av allt är att jag träffat dig. Att man trott attt du är okej. Men fuck off jävla idiot!

Älskade jennifer. Vi ska fixa så han får de han förtjänar. Jag gör allt för dig älskling. Vi har inte glömt dig. Och hoppas du ser att vi bryr oss om dig och att han ska få de skratt han förtjänar.
älskling vila i frid.



mysigaste dagen!

Hejsan. Nu känner jag att det var ett tag sen jag gjorde ett seriöst inlägg om mina dagar. Så nu ska ni få höra hur min jag var idag. Jo vaknade 09.00 gick upp fixade mig klädde på mig. Det blev leggins och en tunika med ett brunt linne under. Efter det tog jag cykeln till skolan. Va på alla lektioner. Dampade på matilda i telen för att hon inte kom idag. Var med älskade nea i skolan mys pys. Sen så har jag gjort klart rester. Sen snackade jag med mormor på facebook att vi ska ses 12.00 i morgon :) kult typ.
sen drog ja och matilda hem till mig. käkade lite, städade lite, snackade. För efter ett tag kom den underbaraste och snyggaste killen "A" hem till mig. Han är underbar. fick första pussen av honom (a) <3
Sen va matilda kvar hos mig medans han åkte hem. Vi snackade och satt vid datorn. Sen nu har hon också dragit hem. Så nu ska jag sova och drömma om min favvo kille "A".
Ha de bra vi hörs! <3

pusspuss och kraaam <3

mihihi

Du är fan den bästa. Snälla gör så det här blir bra. Jag hoppas och hoppas!


Ivan Bakir! <3

Jag älskar dig
Jag älskar dig trehundramiljader
Gånger runt jorden
Och sen tillbaka igen
Och sen trehundramiljader varv till
Fast egentligen går det inte att förklara
För det är större än det


bara du! <3

Om du lämnar mig nu... då skulle jag falla.... nu ska de bara gå frammåt! <3

bilder!

Hej hopp!
här kommer bilder på mig och onki. inför Lizas student skiva 28/4-11









pusss!

RSS 2.0