dagen som aldrig tar slut...

Hejsan alla kära vänner!
Idag så åkte jag till sjukhuset. Dom hittade inge fel på mitt hjärta och mina lungor låter bra. Så dom vet inte riktigt varför jag har ont. Dom påstår alltså att jag har träningsverk i hjärtmuskeln och lungan. Jag fattar noll men men... sen blev de att jobba, sjukt jobbigt kom hem för ett tag sen. Haft ont i huvudet hela dagen så det var riktigt segt att jobba.. sen när jag kom hem va de falun - aik på tv. och jag som hatar aik blev super duper glad när falun tog vinsten. Först vanlig match tid, sen förlängning men ingen gjorde mål det lädde till straffar som falun tog hem. Målisen va super duktig. och naaw så söt han va när dom vann hen belv helt rörd.
Nu sitter jag och lyssnar på musik underbart!


duktig!

hejsan hejsan! :)
jag skrev ju tidigare idag att jag skulle städa. och ja idag har jag varit väldigt duktig. Jag har städat mitt rum sjukt mkt. Det är super duper fint nu, och jag e super glad för de! :)
annars har jag tagit det lugnt idag va ute och gick med mammi. Det va jätte skönt :). sen kom Lina och sofia för att hälsa på lilla sjuka mig. Typ underhålla mig lite. super mysigt! :)
aja i morrn blir de doktorn och då jävlar vill jag bli frisk orkar inte va sjuk längre.

ha de bra bloggen så hörs vi!
puss&kram <3


söndag och nyvaken

Hejsan bloggen. Här sitter man helt nyvaken och gluttar lite på tv. Tänkte äta en god frukost, senare ska jag städa det är ett måste! sen får vi se om jag kan träffa mina vänner idag. Beror på hur jag mår om en stund. För er som inte vet så är jag sjuk. Jag har ont i bröst och lungor. Plus att jag hostar hela tiden. Men i morrn blir de sjukhuset så jag får ett slut på detta för nu orkar jag inte mer. Det är fan inte kul att vara sjuk i 3 veckor.
Men aså bloggen vi hörs om ett tag jag ska städa och dunka musik nu så hörs vi sen!

puss&Kram på er <3


bjuder på en nyvaken bild utan smink haha!

åh!

jag orkar inte vara sjuk, jag orkar inte ha ont i bröstet. Jag orkar inte att man har varit sjuk i över 3 veckor nu!

....

On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind




<3



Jag sitter här och tänker lite och känner att jag måste skriva att jag älskar er alla mina kära älskade vänner. Ni betyder allt för mig. Hur skulle jag må utan ert stöd? och hur skulle mitt liv se ut utan er? katastrof. ni gör mitt liv underbart och ger mig glöd för att kämpa.

Tack!

Tänkte bara skriva tack till alla grattis sms jag fått idag. Super mkt tack! :) <3
Puss&kram<3

födelsedag+saknad= you will always be my hero! <3



Hejsan bloggen. Först tänkte jag skriva att idag fyller jag hela 18 år.
Grattis till mig hihihi. Jag fick en tv, tvätt korg, skiva, en fin sovtröja, resten får jag när jag ska bli firad av släkten. Vi var ut och åt idag på Java. Det va gott och mysigt, familje plus farmor och farfar.
Men det är inte bara jag som fyller år idag. Utan idag den 22 mars så fyller min bästa vän år. Men tyvärr fick jag inte fira vår födelsedag som vi brukar. Min bästavän lever i himlen. Det har hon gjort från 22/6-10. Men jag älskar henne lika mkt ändå. Hoppas du får det underbart där uppe idag med dina hela 18 år! Du e underbar saknar och älskar dig massor.
Var till din grav idag och tände ljus och gjorde det fint. Du har det så fint där och jag saknar dig så mkt. Sorgen, gråten ja den kommer så fort jag får blicken mot din grav, alltså du betyder så mkt för mig och jag önskar bara att jag kunde få träffa dig. Jag lever i mina drömmar där vi möts!

Jag älskar dig BÄSTAVÄN Jennifer Lindström. DU kommer alltid finnas i mitt hjärta. Dag som natt, även fast du är där och jag är här. Finaste vännen! <3
930322 - 100622 Vila i frid älskling <3


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. JA DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR JENNIFERS FÖDELSEDAG HURRRA HURRA HURRAAA! <3






PS: I WILL ALWAYS LOVE YOU! <3



Hahha, fick en order

Werner kurdu Bakir e bäst

Äntligen!

Hej bloggen. Tänkte bara skriva att jag äntligen blir 18 i morrn. Underbart skönt. Så ja utgång i helgen? ja vi får se hoppas hoppas :D. Men det tråkiga e att jag typ sitter väldigt sjuk. Har någon konstig hosta och utan röst. Man tror att jag har luftrörskatarr. Men hoppas inte! för jag vill va frisk i morrn juh! :D

Puss&Kram <3


JAY SMITH

så jävla het!


@ sofias house!

Hejsan bloggen. Tänkte berätta lite om min morgon dag. Igår så åkte jag och mamma på morgonen till gränbycentrum. Vi skulle köpa en tröja till min mosters man som fyllde år. Efter gränby åkte vi hem och jag började fixa mig. Sofia min vän har fyllt 18 år. och nu hade hon 18 års kväll hemma hos henne. Så jag åkte ner till stan när jag hade fixat mig och mötte Lina Sjöberg. Vi gick och åt pasta mums! :)
sen gick vi till femmans hållplats där vi träffade Sandra Rengren som också skulle hem till sofia. Vi tog bussen hem till sofia. Där hon och hennes fyra vänner var. Men tre av dom drog väldigt snabbt så vi andra Sandra, jag , Sofia, Lina och Vicky i Sofias klass hade en underbart rolig kväll!
När vi skulle ta femman hem så sandra hann med sin sista buss så missade vi femman och sandra var tvungen att hinna med sin sista buss till Alunda så vi ringde taxi och åkte ner till stan och tog bussen hem sen. Lina sov hos mig för hon bor så långt in i skogen hihi :)

Tack för den underbara kvällen tjejer! Den va toppen! :) <3

hihi

Elin karlsson

fina vän!

De här e min fina vän Linnea pplup Eriksson. Hon e bra på alla sätt och vis. Tack för att du e den du e. Alla borde ha en vän som dig.

tycker alla drar in och kollar hennes blogg nu va!
http://pplup.blogg.se/

Pussvah på min mört linnea!

du sjunker mer och mer

jag vet inte vart jag har dig ibland. Jag vet inte vem du e för du e olika personer hela tiden. Man vet inte vad man ska tro på. Ibland kommer de saker som e sant, men ganska ofta ljuger du fast du tror att man tror på dig, fast man e inte så dum, du lär börja tänka om. Du sjunker för var dag bara så du vet!

Fem dagar!

Nu börjar jag räkna dagar. Hihihi inte långt kvar. Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, TISDAG! underbart. Så länge som man väntat!

OMG!

hahah aså låten! x)



Söndag!

Hejsan alla kära vänner! :)
Idag så har jag tagit det lugnt. Sov länge hihi underbart. Sen gick jag till innebandy hallen för att kolla på mina söta små kusiner oskar och anton när dom tränade innebandy. Awww dom e så söta! :)
Sen så har jag städat mitt rum lite grann (duktig jag e) nu sitter jag och lyssnar på musik, snackar med vänner och läser lite bloggar hih!
Snart ska jag ta och planera mitt jobb tills i morrn , sjukt tråkigt och jobbigt men jag måste göra det! :/

Nu ska jag sluta skriva för just denna minut men kanske skriver mer ikväll innan söndagen är slut.
Ha de bra så länge mina pussgurkor!
Puss&Kram!

Utan din närhet..

Det är så jävla jobbigt utan din närhet, det gör så ont att förstå att de alltid kommer vara såhär.. att du inte kommer komma tillbaka. Visst jag vet att du vakar över mig och jag är lycklig för de, men önskar du kunde komma tillbaka!

Tas bort!

Hejsan alla!
Det verkar som att jag måste förklara för er. Jag tar bort alla kommentarer som skrivs anonymt. Skriv vem du är om du vill kommentera i min blogg vore gulligt av er alla söta! :) <3

puss&Kram! <3

så hemskt!

Hejsan bloggen och alla andra. Jag måste bara säga att jag tycker det är så sjukt hemskt med de som hände i japan. Att dom får reda på av en tsunami varnare att dom måste fly. Liksom att efter en halvtimme kommer tsunamin att komma över hela japan. Fatta själva vilken panik vi skulle få om det va oss detta hände. Att alla måste fly. och att så många inte hann och dog. Allt blev förstört och husen bara flöt omkring. Man ser på videon att saker bara flyter med vattnet upp över allt. Shit aja ni får tycka att jag e töntig.. om ni vill men jag tycker detta är så hemskt.
Och det där med mayaindianerna. Att dom haft rätt med deras gissningar så många gånger. Dom sa att mellan 9e - 25e mars kommer det en katastrof och ja ni ser vad som hände! Nu visar det sig att mayaindianerna sagt att jorden och mänskligheten kommer gå under 21 december 2012. Det betyder att vi inte lever så mkt längre och att julen som kommer nu 2011 är den sista julen. Fatta hemskt. Aja ni som tycker jag e töntig som e orolig för vad mayaindianerna säger tyck att jag e det. Men som sagt dom har haft så mkt rätt. Och det är två som säger att jorden och mänskligheten går under 21 december 2012.

Skön kväll hos braiga alva!

Hejsan bloggen! Galen, rolig, knäpp men en skön kväll/natt hos alva!
Det började med att jag drog till alva när hon slutade praktiken. Vi typ chillade ett tag duscha, fixa oss och målade naglarna, då kom Mathilda. vi typ satt och snacka. Vi kollade efter vilket ställe vi skulle köpa mat ifrån. Sen kom Liza gumman och skulle äta med oss. Medans vi åt kom malin. Sen så spelade vi fest spel, lyssna på musik gjorde drinkar och hade de super duper! Sen kom Alvas "kompis" Jimmie Jansson med hans två kompisar. Vi typ snacka och lyssna på musik. Sen drog Malin och Liza ganska tidigt. Så vi andra typ snacka, skratta lyssna på musik. Sen blev de Jacuzzi Bad. Jag dissa badet denna kväll men Alva, Jimmie, och hans två kompisar badade ganska länga och dom va helt crazy alltså as roliga! Mathilda drog lite efter malin och liza för hon skulle träffa tre andra kompisar ett tag.
Jag kom hem vid typ 01.45 as trött.
Och nu sitter jag och försöker tagga har ju match idag hehe! :P

Aja ha de bra bloggen!
Puss&Kram! <3

praktiiik!

Hello allesammans hehe! :)
Jag har ju börjat min praktik nu som jag berättade i söndags tror jag det var! :) och den är super bra! trevlig personal och roliga barn plus att min underbara vän Maria har på avdelningen bredvid. Det kan inte bli bättre. Jag och Maria i personal rummet... säger bara tur att de är hållbart vi e galna.
till min vän maria. Du ska bara veta att du e underbar! du är så sjukt snäll och de bästa av allt du är dig själv och accepterar andra som dom är tack för att du är du och ingen annan gullis! :) <3

nu ska jag sluta för idag men vi hörs underbara blogg! :) <3
Kramisar och pussen! <3

söndagar suger!

Hejsan bloggen. jag hatar att vara sjuk. Nu har jag haft feber en vecka. Fyfan det är så drygt. Idag har jag iaf varit duktig. Jag har stor städat mitt rum (y) bra gjort av mig. Men det är sjukt tråkigt!
Sen så åkte jag med min familj till allians hallen och kollade på innebandy. Vi kollade först på Gottsunda - Huddinge. Där Gottsunda tog hem vinsten. Bra gjort jag tycker då att CC christoffer Carlsson va bäst. Då han tillförde bra saker idag mål men även bra passningar. Sen blev det att kolla på sirius-Vide. Där Sirius torskade :/ men min lillebror är så kung i mål. Han är verkligen duktig. Riktigt roligt faktiskt.
Sen så nu sitter jag och fixar lite med Thailand bilderna. Finns inte så mkt att göra när man är sjuk. I morgon är det iaf första dagen på min praktik. Jag ska vara på Hällbys förskola som ligger i luthagen. Vi får väl se hur det är. Hoppas iaf att det blir bra. :) <3


Lite bilder från thailand :)!!
























Tillbaka! :)

Hejsan alla mina kära läsare! :)
nu är jag tillbaka till bloggen igen!
Nu ska jag börja blogga en gång varje dag minst. Har samlat nya krafter i thailand :)

Idag va min första hela dag efter thailand. Jag blev sjuk när vi åkte hem från thailand fick feber, huvudverk och så men idag är det bättre så ska träna också. Har inte tränat innebandy på två och en halv vecka så de kommer va ovant idag hihi men hoppas de går okej.
Sen när jag har mycket tid ska jag berätta om thailand. Men vi var med om så mkt så det kommer ta ett tag. Men kan säga en sak nu. Det va super dunder bäst där och saknar det sjukt mkt! <3

RSS 2.0