hem kommen från gotland nu då...

Hejsan. precis hem kommen från gotland. Där jag har bott i två underbara veckor. Första veckan är riktig mys vecka med min mamma, pappa lillebror och storebror sen va min storebrors kompisar jocke krille och frida också med. Det blev massa folkracem, sen så åkte vi runt  en dag till både sandhamn, klintehamn och till sista björkhaga där vi stannade och luncha. Sen har vi också varit och solat på snäck srtranden vi gick innanför murarn åt mat och drack mkt goda drycker. Den veckan va underbar med familjen. Sen på lördagen åkte dom hem, och mina kompisar kom. Victoria, Liza Alva och Amanda. Så stanna jag där med dom en vecka, då vi sola, shoppa, åkte till fårö, va ute på krogen, träffa haninge och tyresö bor. Vi umgick några dagar med dom riktigt roliga pojkar var dem. Sen så nu är jag hem kommen, saknar redan gotland så nu blir det till att vänta tills nästa sommar. Jag ska lägga upp massa bilder när jag får ork är så himla trött just nu.
puss och kram

Glass är gott

Nyss åt vi glass från glass baren. Där har dom runt 150 st olika sorters glass. Svårt att välja men det gick :) nu är vi i parken almedalen riktigt fint. Alltså det är så sjukt mycket festande här i visby festar dygnen runt hela tiden. Jag älskar verkligen gotland:)

Visby

Hej allihopa. Just nu går vi inne i visby ringmuren. Vi har sol varmt i luften och har det super bra. Nu ska vi shoppa och ha det bra. Hör av mig senare Puss och kram

sol sol ännu mer sol!

måste bara skriva att det är super mycket sol här just nu. Jätte varmt så härligt. Gotland plus sol det här är livet det! till alla er som aldrig varit på gotland. Boka en vecka på gotland nästa sommar om ni inte kan denna sommar för det är så riktigt värt! :)

elin <3 gotland

Hejsan. Just nu sitter jag i huset på gotland. Det är så nice här! jag älskar verkligen gotland det är ett så super mysigt ställe det. Och vi hyr ett hus vi brukar hyra. Det är liksom som vårt andra hem känns det som. och en sak som är ännu bättre det är ny renoverat så sjukt nice ju. ikväll kommer det nog in bilder från första dagen. Om jag hinner annars blir det i morrn.


14 juli

Hejsan alla! :)
idag vaknade jag med en jätte jobbig huvudvärk så gick upp tog en tablett och somna om. Vaknade upp igen utan huvudvärk och så glad jag blev :). Sen så har jag fixat med låtar, mp3 kamerorna och så sen så gick jag ut och sprang så sjukt skönt så nu ska jag bara klä på mig sen drar jag till alva som drar till liza för att planera gotland med brudarna! :)





hahaha äckligt fula bilder men jag bjuder på dom x)

12 juli. allsång på skansen!

Hejsan! Idag va jag till skansen med Min vän Alva och Mathilda. Vi va och kollade på allsång på skansen det va grymt. Vi fick as bra platser vi såg allt och stod liksom precis vid räcket typ. Det enda negativa var att vi fick stå hela tiden stod i fyra och en halv timme. Men det blev så grymt ändå eftersom Det va Veronica Maggio där hon är så himlans bra! Sen så var ju även måns program ledare och han ser ju så fruktansvert bra ut! han är så snygg! jag vill ba va vid honom hahah! :) Sen va även Sara varga och Eric amarillo där men han är ju så himlans äcklig han är 40 år och sjunger vill du ligga med mig då. Han kanske borde växa upp lite och sjung något annat. Aså jaja hahah :) riktig sommar plåga är han iaf! :) men dagen va super bra vi hade det jätte roligt! :)
Bilder och sånt kommer nog in på bloggen i morgon. för jag är super trött nu ska sova
puss och kram Godnatt! :)

11 juli

Hejsan bloggen. Idag så var jag på stan med sofia och vi hittade ingenting verkligen ingenting sjukt tråkigt. Men aja vi gick och tröstade oss med en varsin mjukglass mums gotti gotti ! sen så åkte jag till ica köpte en rosa bekutt med blommor och cyklade hem till alva mötte henne och vi cyklade hem till jennifers mamma och träffade jessica sara och jerry vi fikade och kollade på massa bilder från en lyx kryssning och thailand. Sen åkte vi hem till alva bestämde att vi ska till allsång på skansen med mathilda i morgon super kul!! Sen så nu på kvällen målade jag klart min brors folkracebil till gotland. för vi åker på fredag jippie!!! :D

rullsand 9 juli

Hejsan bloggen. Ihelgen var jag på rullsand. Mysig fredag kväll vid brasan med släkten. Dem e så sjukt sköna min släkt :) sen så på lördagen kom lina och sofia till rullsand. Bada, sola och åt middag där med mig och min familj, vi hade det sjukt kul. Aså har aldrig skrattat så sjukt mkt åt egentligen inte alls roliga saker. Vi va typ sega och trötta efter solen plus att vi hade socker kickar typ aa alltså vi var så knasiga men det va super kul. vi tre måste måste göra repris någon gång brudar! :)
Här kommer lite bilder från helgen!

























puss och kram hejdå!

dom e ju bra!

Jessie J - price tag http://publishme.se/1991847/entries/article/new/
jag tycker om den här låten faktiskt! :)




Alexandra Stan - Mr. Saxo Beat
riktigt skön låt faktiskt!



Lady Gaga - Judas
Knäpp låt! men jag diggar henne! :)



Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå
en underbar låt som alltid är bra fast den är gammal!







LYSSNA OCH NJUT FOLK!!! :D

baaddaa!

Hejsan hoppsan. precis hem kommen från alunda nu då. Idag va vi och badade där i alunda. Det va super mysigt. Det va ja och min moster plus några kusiner. Vi badade och solade hade det sjukt nice! men jag brände mig " som vanligt" men aja jag lever ju iaf sen spelade vi plump och det sög jag på jag förlorade ganska stort kan man säga men jag gråter inte för de ;)
igår var vi på bio. det va super mysigt vi va jag min moster och tre av mina kusiner vi såg kung fu panda 2. Den va faktiskt bra! :)

just nu sitter jag och taggar. Jag är så galen för just nu är det super mysiga saker jag ska göra fram över. I morgon åker vi till husvagnen och myser med folket. Sen på lördag då ska vi sola, bada mina kompisar sofia och lina kommer upp vi ska grilla och ha det super mysigt. Sen på söndag åker jag och mamma hem till min moster för min kusin hampus fyller 15 år. Sen så på måndag kanske jag skulle träffa mina kompis nea? aa vi får se :) sen på tisdag kanske jag ska träffa min moster och dom igen vi får se :) sen på någon dag nösta vecka ska jag på bio med min mamma :) sen på fredag åker jag till gotland och är där till 30e juli aså så ska jag va där två veckor första veckan med min familj och jocke frida och krille :) då ska vi se på folkrace för min bror och pappa ska köra festivalen där. Sen så åker dom hem på lördagen och samma dag kommer mina kompisar alva, liza, amanda och viktoria då ska vi va där en vecka och röjja :D så sjukt nice!!!! :D sen åker jag till ängelholm sista helgen innan sommar lovet slutar så  ska jag till ängelholm med brudara, lisa, linnea, ragnhild, magda, carro, fanny, emma och mathilda :) sen helgen efter det då ska jag vara tärna på ett bröllop :) hoooohhho oo livet leker! :D


Bild på mig och alva! :D

alundaaaa

Hejsan. jag sitter i hålan alunda och just nu med min sötnos Johanna. Jag e hos dom och tänke vara här tills i morrn då jag åker hem. Hampus är en bajs unge och har hamnat i fjortis åren så han är ute och raggar så alla tjejer som inte vill bli uppraggade va inne! Hampus och Marcus raggar som bara den! mhahah :D ¨
Ska gå nu. Ha det så bra puss och kram! :)

nytt liv

Hejsan bloggen. förlåt att jag inte har haft tid att blogga. Men jag har skaffat ett nytt liv hihih. Alltså jag har varit ute och sprungit och varit ute och gått. Jag ska göra det varje dag. plus massa övningar. Jag känner att man tror att det är jobbigare än vad det är. Så nu jäklar kör jag på bah men jag gör det på kvällen då jag egentligen satt vid datorn. Men jag ska försöka skärpa mig och fixa det så jag hinner med både bloggen och mitt nya liv. Idag så har jag också köpt en ny mobil! jippie slipper den jobbiga cp mobilen nu äntligen! :D

RSS 2.0