om du bara visste...

hur underbar du är. Du är så himla fin.

match igår

hejsan. hann inte skriva så mkt igår... först var jag i skolan slutade tidigt cyklade hem till faster på en kopp kaffe. Bestämde att jag kanske skulle vara barnvakt nästa måndag. cyklade hem packade och sen åkte jag iväg på innebandy match kom hem vid 11 och var så himla trött då så orkade inte blogga då. men men nu ligger jag i sängen har värsta mens verken och pluggar lite körkort. tänkte bara vara hemma idag titta lite på film och bara ta det lugnt kanske bloggar mer senare. puss

Bröllop!

Hejsan. Igår var jag tärna pp mormors bröllop. Det var super kul.



































bilder sen igår!

Töntigaste

Måste bara skriva att jag tycker du är den mest patetiska person jag vet haha så töntig orkar inte med dig snälla väx upp lilla du. Ingen tycker om dig och de hoppas jag du fattar de

Psykologi A

Hejsan. Sitter på lektion nu har psykologi. Jag blir så galen på våran lärare som vi har för hon ska alltid placera ut oss nån får aldrig sätta sig vart man vill. Kul att jag sitter vid ett bord där jag inte känner någon alls.. Förresten har jag typ sämsta dagen idag. Trött irriterad arg och så vidare. Idag slutar vi klockan två fan va skönt. Förresten igår så skrev jag på för björklinge super kul! Ha de bra skriver senare puss och kram

Rosa onepiece

hejsan. kom hem från skolan för ett tag sen. nu sitter jag och kollar på SV så bra program. Provade linneas lillasysters rosa onepiece. Den kändes bra och så. Men tror jag behöver en storlek mindre så vi får se om jag ska köpa den eller inte. Här kommer en bild.


tränings match

hejhej. idag så hade jag träningsmatch med bbk. Det var super kul. Dom är ett härligt gäng. Gick bra för mig också faktiskt. men jag var väldigt nervös men det kanske man borde va när man spelar match med ett lag man provtränat med bara en gång innan. men jag råka kliva på motståndarens klubba och gled på golvet mosade handen och fick en liten blödning men men de gör inget. när jag kom hem så duschade jag sen har jag tittat på S.V så bra helt beroende! nu ska jag städa mitt rum för det är helt kaos men men skriver senare också. hoppas att jag hinner de iaf. hare bra hejj!

måste skriva detta

hejsan. kom på att jag måste skriva en till sak innan jag slutar blogga för idag. Men i natt drömde jag om dig älskling jag drömde verkligen om dig bästavän. Jahg drömde om att jag höll om dig att jag fick känna din doft igen och se ditt leende. börjarde verkligen gråta i natt när jag insåg att det bara var en döm. jag saknar verkligen dig vännen vill inte leva utan dig. det var så underbart när jag fick hålla om dig i sömnen. kommer aldrig kunna må bra någon gång mer. jag har ont i hjärtat och ledsen i kroppen för att jag saknar dig så sjukt mkt! hoppas du förstår att jag alltid kommer älska dig jennifer lindström finaste ängeln! <33

hos lína

Hejsan. Sitter hemma hos lina. Vi har haft mini kräft skiva hon jag och sofia. Fast det var bara lina som åt kräftor eller ja mkt. Sofia smakade två tror jag? jag åt ingen eftersom jag inte äter djur som bor i vatten. men först när vi kom bakade vi en tårta den blev super god! sen har vi spelat spel lyssnat på musik och just nu sjunger vi sing star! men nu ska jag lyssna på brudarna. Men bloggar när jag har spelat match i morgon. Juste glömt att berätta att jag blev uppringd av bbk's innebandy tränare han fråga om jag ville spela tränings match med dom i morgon och eftersom jag tror jag vill börja med dom så va de kul. Så jag ska spela tränings matchen i morgon med dom . men shit va jag är nervös!! men hoppas det går bra.
hare bra hejj!


skön dag!

Tjenar allihopa. Ville bara säga att vi hade en skön dag idag. Vi skulle typ bara vara med våran grupp och gå runt med ettorna och visa dom runt och leka lite. aa aså vi går ju bf och ibland leker man faktiskt haha. i morgon börjar allvaret och jag längtar redan tills studenten och det är såå långt kvar. Man får göra de bästa av saken, ha rast och dricka kaffe med brudarna så löser det sig. hahaha Efter skolan drog jag med sofia och sofie till stan va där ett tag sen drog jag hem och nu måste jag städa så kul eller vänta nej fan heller fett tråkigt! ahh men nu ska jag göra det så de e gjort
hejdååå!

tråååk

Vilken svordom använder du mest? fuck lr fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? när de e en vanlig skoldag & jag börjar halv nio så är det ställd 07.00
Hur många resväskor äger du? En (rosa!!)
Använder du flip-flops? jaa älskar dom
Var köper du dina matvaror ifrån? helst willys
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Smycken & kläder är ett självklart eftersom jag älskar att shoppa de. Sen skulle jag köpa massa nya saker till rummet för jag håller på att göra om det!!
Har någon någonsin kallat dig lat? har hänt men de e sällan 
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nepp
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Jay smith <3
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? oj, Lady gaga lr ke$ha
När var senast någon stötte på dig? hmm ojj vet inte riktigt men kanske en vecka sen? 
Vad åt du till middag senast? En macka på flygplatsen
Använder du huvtröjor? ja de händer väl ibland liksom
Kan du vissla? Ja
Vem var den senaste som ringde dig? Världens bästa faster
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? extrime eller frittfall.
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? de gör säkert någon
Vilket riktnummer befinner du dig i? 018
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? gränby vet inte hur stort de e men helt ok stort
Hur många syskon har du? två st
Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland
Äger du några band t-shirts? nejj
När flög du senast? igår!
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 6 st
Har du gråtit offentligt? japp
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? vill göra en tatuering vid handen & en piercing i örat 
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? hahah aaaa
Kan du kasta macka? jaa
Vad har du med dig in på bion? popcorn?
Har du dejtat någon av en annan religion? hmm? är jag blondin eller jag vet inte?
Har du en blogg? ja de verkar så?
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? hmnm vet inte?
Vilken är din favoritdrink? pink lady?
Vilken är din mammas hemstad? född i gimo bor i uppsala
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? ibland
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? hmm kommer inte ihåg typ?
Tror du att Gud är man eller kvinna? ja men typ han?
Vad var det senaste du åt? päron? 
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? beror på vem de e
Hur valde dina föräldrar ditt namn? mamma har alltid tyckt att elin är ett fint namn
Gillar du senap? nejjj
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? vad händer?
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? hmm vet ej?
Vad är du allergisk mot? kiiwi
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nejj
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? joel i think? 
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? --

minne för livet

Hejsan. Precis hem kommen från ängelholm. Alltså den här resan kommer verkligen vara minne för livet. Helt sjukt kul har det varit. vill verkligen dit till nästa år. Och då ska det vara flera dagar typ 2-3 dagar denna gång va det bara söndagen liksom. Men det var bara vi mitt lag som inte kom från skåne så vi blev liksom lite om tyckta. Plus att vårt namn va hur skönt som helst?!? ARNOLDS BRUDAR liksom. Sen så  var vi sjuk sköna när vi gjorde mål. vi surfa på klubban, dansa, sköt ner varandra och gjorde vågen. Många som tyckte vi var sköna för att vi va dom enda som verkligen bjöd på oss själva fett mkt.
Vi kom trea i cupen. Helt okej 3a av 18 lag är faktiskt bra. Och om tänker såhär så, för det första va vi typ mest backar och anföll. Sen så hade vi en spelare i målet för vi hade inte med någon riktig. Så vi byttes lite. Jag stod två matcher ena vann vi och ena förlora vi lisa stod tre? eller fyra? Ragnhild en Fanny en och Linnea en. Och så kom vi bättre till än folk som hade riktiga lag med sig plus målvakt så jag är nöjd. Vi åkte ur på straffar lite irriterande sådär eftersom lisa som stod inte är en riktig målvakt.


Arnolds Brudar


Leende Caroline


Kaptenen Fanny.


Uppvärmning


Stugan där jag, Caroline, Fanny & Linnea sov i


Vårt Flyg hem


Jag är på väg up till flyg planet hem

Så det va bara lite snabba bilder från ängelgolm. Kommer mer sen.. Men jag har iaf haft det underbart, nuska man äntligen få komma hem.
tack för en underbar lunchtjejer! puss

12/8-12

Hejsan. Blir inte att sova hos Fanny ikväll. Blir att jag åker med Mathilda i morgon till Fanny så åker vi till arlanda. Och det betyder att jag ska till Fanny klockan 05.15 väldigt tidigt ska man sova innan? eller sova på planet? borde fan sova hemma för det tar typ bara 45 minuter att flyga? aa aså jag vet inte riktigt nu så vi får se hur det blir hihi. Ikväll kommer sofia hem till mig ett tag så vi ska väl ha de trevligt liksom. Så nu ska jag väl packa klart, fixa lite på rummet duscha äta sen kommer lilla fia hit.



just nu ligger jag vid sängen och bara chillar så skönt ibland faktiskt! <3
puss

fredag

Hejsan. Idag är det fredag jag ska hem till Fanny ikväll och sova hos henne. För i morgon vid 05.30 ska vi åka till arlanda och flyga till ängelholm. För vi ska spela en utomhus sommarbandy. Super kul vi kommer va haha fett sköna! så nu blir det att packa och fixa allt för att hinna bli klar med allt innan jag ska till henne. Men jag kanske hinner skriva lite till idag. Vi får se ;)
men annars får ni ha de bra så hörs vi kanske när jag är där. Kanske kan blogga lite från mbilen om jag hinner liksom. men aja ha de bra heeeej! ;)
puss

torsdag

Hejsan. Ligger i sängen är sjukt trött aså tror de e nått fel man kan inte vara såhär trött varje dag som jag är ... men jag kanske är onormal haha! nej men aja har väl inte sovit så bra i natt antagligen. Men nu ska jag gå upp och äta middag med familjen sen bilr det att packa lite till ängelholm så jag inte är ute i sista minuten som vanligt liksom.
Här ska jag bjuda på en bild när jag är helt ofixad inte ofta jag gör det liksom! skriver mer senare idag



Ha det bra alla!
puss

min!

min älskade dator! <3


grönan!

Hejsan. Tänkte bara skriva vad som hände igår aså vad jag gjorde eftersom jag va så sjukt trött igår när vi kom hem. Aa ni kommer ju få höra sen när jag berättar liksom. Igår gick jag upp vid 08.30 åt frukost sen cyklade vi till stationen och tog tåget till stockholm och va på grönan hela dagen kom hem vid 21.00 hade en super mysig dag/kväll. Det va jag mamma lillebror och hans kompis. Plus att vi vann en stor Center hahah jaja nu vet ni vad jag gjorde igår.



en bild på glada mig blir bra
ha de bra pusshej!

slapp dag är också skönt.

Hejsan, idag så hade jag en slapp dag. hade ont i huvudet plus att jag har fortfarande problem med visdomstanden inte så kul! i morgon blir det grönalund sen fixa lite saker som  jag fick veta igår.. som jag måste fixa. Så sjukt jobbigt.. orkar inte att det alltid är något som går fel för mig när det känns så rätt...
ska gå nu prata lite med theo i telen.
puss

första inne träningen

hejsan. Idag så tog jag tåget hem från rullsand för det var första inomhus träningen efter uppehållet och fan va tur att jag har sprungit ganska mkt i sommar för nu är det seriöst igen liksom. sen fick vi även veta att tränarna ska sluta de vill säga att det är lite deppigt nu hemma hos mig... men men nu ska jag kolla på AA för nu är jag trött
puss hejdå

Gävle idag!

Hejsan. Idag gick vi upp vid nio. Åt frukost och sen tog vi bilen och åkte hem till en bekant. Vi badade i poolen sola spela golf med mera. Super mysig dag. Sen när vi kom tillbaka gick jag och min faster ut ochs sprang jobbigt men riktigt bra. Sen 50 sit-up så har det varit hela sommaren för mig. Efter det gick vi och bada i havet och duscha gick hem bytte och och gick ut för att övnings köra körde fan på stor väg idag gick super bra idag. Kul kul nu är det bara att hålla i och köra mycket för när jag väl kör går det bra! :)


j

Gumman jag saknar dig ....

glad brud!

hej allt folk! alltså ja är så glad just nu. Har köpt ny dator och gissa vad den är i för färg... jo ROSA! Den är så super fin tycker jag. Den är bra och snabb. Jag är sjukt nöjd med den. Men men. Just nu sitter jag i min husvagn på Rullsand. Det är så mysigt. På dagen låg vi på stranden sola och bada äntligen är det super varmt! det har jag verkligen längtat efter. Nu ska jag titta på tv och mysa med mamma och faster. Förresten sorry men jag glömde föra över bilderna från familjens dator till den här alltså gotlands bilderna. så kan inte lägga upp dom förän vi kommer hem... hehe
puss

duktig flicka.

Hej. Vill bara säga att jag faktiskt tycker att jag själv varit sjukt duktig idag. Jag har rensat hela mitt rum och då menar jag verkligen HELA mitt rum. Plus att jag var till ikea med mamma och farmor idag köpta överkast till sängen och en fin prydnads kudde som ska ligga på sängen med min andra super fint blev det. Sen köpte jag också en sak till datorn för i morgon ska jag köpa en ny dator JIPPIE!
Nej nu är jag helt slut ska kolla lite på tv med mamsi hejdå!

puss och kram!


snygg!


en minnesfull semester vecka!











tack för en underbar semester vecka på gotland med er brudar <3

datorns fel...

hejsan alltså det ser ut som att vi får vänta lite till på bilderna tyvärr... datorn har något stort problem... men så fort jag får ordning på datorn ska jag fixa det. Men just nu blir det lite mer väntan.

RSS 2.0