liza gummsan!

Hejsan! :)
Igår så var jag på Liza min älskade väns skiva, de va underbart roligt. VI festa hela natten och livet va underbart man va ju med dom bästa! Sen så finns det en som man fick smsa med som gjorde dagen bra också ... <3 hihii men idag kan jag lova att det var sjukt jobbigt att gå upp 08.00 när man kom hem 03.00 man va sjukt trött. Sen när man kommer till skolan får man veta att man ska göra prov, och gissa hur less man blev då!
Men nu ska jag bara ta de lugnt så jag orkar med morgondagen jag är jätte trött tror jag ska åka ner till min bästaväns grav och tända ljus så de lyser i morgon när de e sista april de e hon värd. Den bästa ängeln jennifer <3

nu ska jag gå och fixa allt vi hörs senare! :)
hejdå puss & kram! <3

Bilder från gårdagen kommer när mina vänner lagt in dom! :)

Ledig dag!

Hejsan! idag hade vi studie dag så skönt liksom en dags till lov innan skolan börjar, och i morgon har vi bara hajk tre timmar sen slutar vi så det blir nice! börjar tolv skönt som fan! :)
Idag när jag vakna så regnade det lite deppigt men då fick man nytta gjort. Fixade rummet och pluggade lite "duktigt av mig tycker jag faktiskt"  Sen så slutade det regna så då tog jag och mamma en lång prommenad. Efter det blev det att ta de lugnt sen drog jag iväg och mötte matilda och vi cykla på träning. För det är så att jag provtränar med Matildas lag. Och det känns super bra! :)

men nu ska jag typ sluta skriva men ha de bra allihopa! :)
puss och kram! <3

:(

Innebandy eller inte nästa säsong... svårt att veta. Har inte nån innebandy känsla kvar. Har ingen spelglädje. Så super svårt, jag vill inte spela men ändå vill jag men samtidigt vet jag inte om jag vill eller inte faan aså! hur fan ska jag göra :(

myspys

Hejsan! här sitter man super trött i sängen, helt sliten efter att jag var sjuk i sex veckor... Men idag var vi klockan 14.00 hemma hos mina kusiner och min morbror som fyller 26. Vi hade super kul där, fika, åt mat drack och spelade spel kom hem för en liten stund sen och klockan är 23.45 nu e jag super trött och funderar på att slagga skulle sitta fint alltså! :)

Ha de så bra puss och kram! <3

hoppas du fortfarande vet...

Jag hoppas att du fortfarande vet och kommer ihåg att du alltid kommer finnas i mitt hjärta älskade vän! Jag hoppas du fortfarande kommer ihåg mig bästavän. Jag kommer iaf aldrig glömma dig älskling. Jag saknar dig så sjukt mkt. Jennifer min älskade vän. Jag saknar dig så sjukt mkt. allt gick så snabbt och jag hänger inte med. Allt gick för fort och jag vill inte förstå hur allt ligger till nu. Hur allt är. Att du är bort ifrån mig. Jag vill inte inse att allt är sant. även fast det är 10 månader och 1 dag sen bästis!
Vila i frid min älskade ängel. vi ses sen. vi ses i nangiala! <3

bästa faster!

Hejsan alla! :) idag så var vi bort bjudna på middag hos min underbara faster och hennes familj. Men det var klockan fem. och jag vakna runt 11.00 så då gick jag upp och åt en god frulle. Sen blev det att lägga sig i sängen och ta de lugnt en stund till. Efter de så tog jag och mammii en prommenad. Sen blev det kaffe, duscha, måla naglarna , fixa sig och åka hem till faster!
Vi körde massa olika tävlingar, det var kasta golfbollar i hink, krocket bana, och en biljard lek, jag kom 3a av 13 de e helt okej aså!
Sen körde vi massa musik och reklam tävlingar. Nu sitter jag här vid datan lyssnar på musik och tar de lugnt, upp tidigt i morrn för att åka till andra kusiner! :)

puss och kram! <3

pappa!



När slutsignalen ljöd i Malmö Arena och den dramatiska straffläggningen mellan Warberg och Storvreta skulle ta vid gjorde Jörgen Karlsson sin sista match med Uppsalalaget. Frågan var om han skulle skiljas från föreningen som dubbel SM-guldmedaljör eller med en silvermedalj runt halsen.

Jörgen Karlsson är tränaren som gick till Storvreta för sju säsonger sedan, sadlade om från tränare och valde att bli materialare. Valet att bli det gjordes eftersom han själv alltid har saknat en materialare i klubbarna han varit tränare i.

När innebandysajten besöker Jörgen i hans hem på tisdagen gick det inte att ta miste på vilket hus han bor, på husets staket och brevlåda sitter fortfarande löpsedlarna kvar som förkunnar vilka som är Svenska mästare i innebandy. Något längre guldfirande blev det dock inte för Jörgen som var på sitt jobb på dagis redan på måndag morgonen.

Det blir en kort tid hemma med familjen, landslaget spelar i Linköping kommande helg och Jörgen är materialare även där. Mitt kontrakt med herrlandslaget går ut om en månad berättar han men hoppas att det blir förlängt. Oavsett hur det går med landslaget så är han säker på att det inte kommer att bli en fortsättning i Storvreta.

- Jag har gjort mitt i Storvreta, det är dags att gå vidare, säger Jörgen och menar att han behöver nya utmaningar.
- Jag vill vara med och bidraga till framgång i herrlandslaget. Jag har vunnit allt som går att vinna med Storvreta och vill väldigt gärna ha ett VM-guld med landslaget.

Under sina år i Storvreta har Jörgen alltid kommit först till träningar och samlingar och gått sist. På dagen går det åt en del tid för att hämta frukt och i samband med matcher även kläder till och från tvätteriet.
Som materialare är han lagets allt i allo. I landslaget har han ett skrivet schema över precis allt som skall göras och exakt när det skall göras. Det kan vara sätta på kaffet eller hänga upp kläderna på galgar i omklädningsrummet, inget lämnas åt slumpen.

Vad har varit roligast/tråkigast under dina år i Storvreta?
- Det värsta jag har varit med om under mina år i Storvreta var när fel tröjor hamnade i lagväskan inför en bortamatch mot Järfälla. Ansvaret var uppdelat och även om det inte var jag som bommade att lägga ner rätt tröjfärg så kändes det som att hela innebandysverige undrade vad man hade för materialare i Storvreta. Vi fick låna Järfällas reservställ för att kunna spela matchen. Det var så pinsamt att jag var nära att sluta.

- Det bästa jag har varit med om känns just nu som att det var helgens SM-guld i Malmö, men det största var nog när klubben lyckades värva Mika Kohonen. Han var då, och är fortfarande världens bästa innebandyspelare, en grym spelare och en fantastisk människa.

Hur länge har du jobbat som materialare i landslaget?
- Min debut i landslaget var för exakt två år sedan i Piteå. Jag hamnade bredvid Ulf Hallstensson på planet upp dit, berättade vem jag är och hur jag jobbar vi fick en bra kontakt med varandra och han tyckte om mitt sätt att jobba. En del andra landslagsledningar tycker att jag skämmer bort spelarna, men det är samma som jag har gjort i Storvreta i alla år. Har man dessutom kommit till svenska landslaget, då kommer man inte längre då skall det vara hög nivå på allt man gör tycker jag.

Hur ser en landslagsträning ut för dig?
- Jag vill vara i hallen minst 40 minuter före grabbarna vilket funkar bra när vi är i Sverige men när vi är utomlands åker jag med spelarna och kommer fram samtidigt, då är det viktigt att jag är ordentligt förberedd. Jag har alltid fyllt vattenflaskorna innan vi kommer till hallen, jag har ett startkitt med frukt och grönt så allt är klart snabbt när träningen skall starta. Direkt när träningen startat börjar jag planera för nästa träning, likaså när det gäller matcher.

Hinner du njuta någon gång?
- Ja, svarar Jörgen snabbt och tänker en stund, jag njuter under nationalsången, inför match eller i en träning när allting är framme och alla är igång.

Jörgen är lugnet personifierad han känns trygg och har full koll på allting som han har inflytande över. När han berättar för mig hur han tänker och hur han jobbar så känns en turnering med landslaget som ett maratonlopp, man brukar vara helt slut efter en turnering med landslaget säger Jörgen när jag nämner liknelsen med ett maratonlopp. Det som driver Jörgen är kärleken till innebandyn, tidigare tyckte han att det var få förunnat att få vara med i en klubb som Storvreta.

- Nu känner jag likadant när det gäller landslaget, att det är få förunnat att få vara med och jag vill göra allting så bra som det bara går när jag är med.

Om Jörgen Karlsson skulle sätta titeln ”världens bästa Karlsson” på sitt visitkort så är det nog inte många som skulle protestera. Han tackade för sig i världens bästa klubblag i lördags för att fortsätta som världens bästa materialare i världens bästa landslag. Vi önskar honom och landslaget lycka till i jakten på att återta VM-guldet och åter bli bäst i världen.


världens bästa karlsson - jajamän!

http://www.innebandysajten.se/varldens-basta-karlsson/

Gå in och läs
stolt dotter hihih :*

http://youwillalwaysbemyhero.blogg.se

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
But you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me
Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
It gets hard but it won't take away my love, whoa
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time




jag kommer förevigt älska dig! <3

// Din elin puss! <3

sorgen blir ju bara jobbigare

fattar inte hur ni kan besluta att göra detta. Nu när hon e borta. Nu när allt är som det är. Nu när vi har sorg och gråt inom oss, så ska ni göra så. Fan!

lite om mig själv!

Hej jag känner att jag måste skriva lite så folk vet varför jag har blogg. Och det är inte för att bli kände eller något sånt. Men jag kände att jag ville ha något att skriva på för jag är en glad, och öppen pratsam tjej! tycker om att skriva mkt. och lite små saker. Dela med mig av saker jag gör. Och ibland lägga ut bilder. Jag är mig själv, och folk som läser min blogg får tycka vad dom vill om mig. Men jag är jag och så är det bara! :)
Ta mig som jag är. För det är den jag vill vara! :)

puss&kram <3


<3

Hejsan bloggen! :)
Idag så började jag dagen med att jobba 08.00-15.00 det var super bra. jobb jobb = pengar :)   sen så gick jag hem och åkte med mamma och handlade lite saker till påsk! :)
i morrn kommer mina små kusiner som påsk kärringar till oss så vi köpte jätte mkt godis till dom! :)

nu ska jag kolla på film pussochkram! <3

Gotland Bokad!

Hejsan! Jag är super glad för idag bokade alva och jag gotland V.30 Det betyder att jag kommer vara på gotland två veckor. Först V.29 med Familjen för bror ska köra folkrace, sen stannar jag kvar så när familjen åker hem kommer mina fyra vänner, alva, amanda,alva och Liza så är vi där en vecka. Underbar de kommer bli super kul!
Nu ska jag typ ta en prommenad till min fater I think? för pappa sitter i vardagsrummet och blir intervjuad av något tidning om innebandyn.

puss och kram. Hörs ikväll<3

Älska vädret!

Vädret e underbart, jag blir galen att man måste typ ligga i sängen när solen skiner, jag hatar min huvudvärk! Förresten så tränade jag med saga igår. Och ja igår blev jag frågad om jag vill åka med dom på cup i falun. Vi får se hur det blir med de då, jag sa först nej, sen sa dom jo klart du ska me och då sa jag att jag ska tänka på saken, jag vill nog åka med och titta men jag kommer nog inte vilja spela så mkt, eftersom jag bara tränat ett tag med dom. Men det skulle ju vara roligt. Jag har ju bestämt mig för att börja med dom eftersom dom är ett härligt gäng och har bra tränare!


gårdagen va dunder!

hej alla!
här sitter super trötta jag och skriver. Kom hem vid fyra igår. Va i malmö och kollade sm finalen. Underbart att det blev en seger aså! Gick upp vid 12 idag tog en prommenad till kyrkogården. älskling jag saknar dig!
Sen blev det att dra ner till vaksala torg me, mamma, Stellan, min storebror och lillebror. Där vi skulle ta emot älskade storvreta som krigade till slutsignalen gick. Och de gick så långat att de blev 16 straffar tills storvreta tog hem guldet. Där nere på vaksalatorg va de fullt me folk och de va mysigt. Det var en riktigt bra hyllning vi gjorde för storvreta.
Kul även för pappa att sista matchen va ett sm guld! <3
Älskar dig min pappa! <3


SPELAR BETYG!
mattias samuelsson 5
Mika Kohonen 5
Hannes Öhman 5
Jesper Berggren 5
Joakim olsson 3
Viktor klintsten 5
Kim Johansson 4
Niklas Winroth 3
Peter Svensson 4
Victor Andresson 3
Henrik Stenberg 5
Örjan Skogström 4
Staffan Jacobson 4
Fredrik Holtz 5

Spelarna som spelade matchen!
Betyg 1-5 då 1 är dålig och 5 e super bra!




Folket på vaksalatorg!


En trött Mattias påväg från malmö!


Henke, Örjan, Hannes, Mika och Kim!


Viggo, Drews, Albin, Starre, Gurra, Mika, Viktor, Holtz & Örjan


Holtz och klintan sitter och steker!


Stekar gänget, Brolle, Holtz, klintan, Stenberg & öhman


Träning för storvreta dagen innan i malmö!

på röda tåget mot malmö!

Hej bloggen. nu sitter man på tåget mot malmö. efter 5 timmar är man jävligt less. framme 2. för alla som inte vet så ska jag titta på sm finalen. pappas sista match med storvreta. tråkigt men ändå skönt att han har mer tid att vara hemma. han kommer fortsätta med landslaget. så det blir ändå innebandy för han. pappa slutar med 2 sm finaler än sålänge 1guld men vi får hoppas att det blir ett till idag! <3

träning!

Hej vännerna! :)
Idag så var jag i skolan super tråkigt förutom att mina älskade vänner nea och matilda gjorde min dag. Först så tappa matilda sin tallrik i matsalen, aså så pinit! :) men as kult :). Sen så slutade jag och så cyklade jag hem. Efter ett tag tog jag min cykel och cyklade mot fyrihov för att träffa min älskade linnea. Fan gumman du e bäst!
Sen så drog jag hem och åt me min mamma! :)
nu på kvällen så provträna jag med saga. De e super kult! :)

puss på kvällen nu måste jag kila, ska upp fem i morrn känns inte så kult.

bästavän.

jag saknar dig älskade bästis! <3


Nea min gulligull snutt! <3

nu måste jag skriva om min kära och älskade vän. Vännen jag litar på till 100 %. Som jag vet aldrig skulle svika mig. En tjej jag kan berätta allt för. Hon e min älskade snutte gull och jag kommer aldrig lömna denna brud, så jävla skön brutta. Mår bra av att vara med henne. Hon förstår mig så bra och vi har kult tillsammans. Hon får mina mörka dagar att bli ljusa. Hon e världens under! <3

älskarey snuttis kultiga nea! <3




// Din vän!

Tack sötis matildis!

Hejsan hoppsan!
Tack så mkt till sötnos matildis som hjälpte mig och fixa så jag kan logga in på bloggen igen. Ni ska bara veta hur mkt jag saknat den. Shit, aja nu kan jag blogga igen och jag e lycklig! :) <3

RSS 2.0